banner171

Sokak Hayvanlarına Yemleme Çalışması

Sultangazi Belediyesi, soğuk hava koşullarında risk altında kalan sokak hayvanları için harekete geçti. Sultangazi Belediyesi, sokak hayvanlarının karlı hava şartlarından etkilenmelerini en aza indirmek için birçok noktada yemleme çalışmalarına başladı.

Sokak Hayvanlarına Yemleme Çalışması

 Aralıksız süren kar yağışı İstanbul ve çevre illerini beyaz örtüyle kapladığı şu günlerde, Sultangazi Belediyesi karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, sokak hayvanlarını da unutmadı.



Sultangazi Belediyesi Veteriner İşleri ekipleri tarafından ilçede bulunan sokak hayvanlarını doyurmak için yemleme çalışması başlattı.İlçenin her bölgesinde ekiplerce yapılansokak hayvanlarını yemleme çalışması, karın kalkmasına kadar devam edecek.


Öte yandan ilçe sınırları içerisinde bulunan risk altındaki sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi için, çalışmalar da devam ediyor. Veteriner şefliği bünyesinde koruma altına alınan sokak hayvanları, burada bakım ve kontrolleri yapılıyor. Hayvanların kısırlaştırma işlemlerinin ardından yeniden doğal ortamlarına salınıyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153