banner171

Sultangazi Kadınlar Meclis'inden Sağlık Semineri!

Sultangazi Belediyesi Kadın Meclisi ve Sultangazi Özel Medıcalpark hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen hastalıklar konusunda bilgilendirme seminerlerine bir yenisi daha eklendi.

Sultangazi Kadınlar Meclis'inden Sağlık Semineri!
 17.Aralık.2013 Cuma günü saat 13.00’da Sultangazi 50.yıl Kültür Merkezin'deSultangazi Özel MedıcalPark Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. DR. Murat Gençbey Kalp Damar Hastalıklarına yaklaşımlar konulu bir sunum gerçekleştirildi.
Seminerde Kardiyoloji Uzmanı Doç. DR. Murat Gençbey kalp damar hastalıkları, kalp damar hastalıklarının tanısında kullanılan cihazlar ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verirken hazırlamış olduğu eğitim slaytları ile anlatımı zenginleştiren Gençbey seminer sonrasında davetlilerin sorularını yanıtladı. 
IMG_7684.JPG görüntüleniyor
Sultangazi 50.Yıl Kültür Merkezinde yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen seminerde Sultangazi Kadın Meclisi Başkanı ve AK Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan ÖZTÜRKMEN Sultangazi Özel MedıcalPark Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. DR. Murat Gençbey’e ve katılımcılara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2013, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153