banner171

Sultangazi'nin Çınarlarına Ziyaret

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı, Yaşlılar Haftası çerçevesinde her yıl gerçekleştirdiği ziyaretlerine bu yıl da devam ettirdi...

Sultangazi'nin Çınarlarına Ziyaret

Ak Parti Yaşlılar Komisyonu’nun organizasyonunda Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Yaşlılar Komisyonu Başkanı Rıdvan Durmaz, Ak Parti İlçe Yaşlılar Komisyonu Başkanı Alihan Genç ve beraberindeki ilçe yöneticileri Sultangazi’de ki yaşlı çınarları ziyaret ettiler.
 
Hafızalarının son derece yerinde olduğu ve çok uzun yıllar öncesine ait hatıraları bile unutmadıkları gözlenen yaşlılarımız, bu ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.
 
Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, yaptıkları ziyaretlere her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ederek, hayatta kalan asırlık çınarları uzun ömürler diledi. Yaşlı olmanın tecrübe sahibi olmak anlamına geldiğini söyleyen Atım, “Yaşlılarımız asıl şimdi ilgiye ihtiyaç duyuyorlar. Gençken onlar bizim gibi yaşlılarını ziyaret ediyorlardı.

Şimdi sıra bizde. Onları sadece Yaşlılar Haftasında değil her gün hatırlamamız, ihtiyaçlarını sormamız ve onların gönlünü almamız lazım. İlçe Yaşlılar Komisyonuna yapmış oldukları bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153