banner171

Sultangazi'nin Samanyolu Konukları

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, medya buluşmalarında Samanyolu yayın grubunu ağırladı

Sultangazi'nin Samanyolu Konukları
  Konuklarına Sultangazi’nin değişen yüzünü anlatan Başkan Altunay, “Sultangazi’deki değişimi haberlerinize taşıyarak kamuoyunu bilgilendirmede verdiğiniz desteğe teşekkür ederim” dedi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın medya buluşmalarında bu haftaki konukları Samanyolu Haber Müdürü Nadir Kılıç, Samanyolu Haber İstihbarat Müdürü Fatih Akalan,Samanyoluhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fuat Karazeybek, Samanyolu Haber Yönetmeni Cüneyt Seza Özkan oldu.

Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Altunay konukların Sultangazi ile ilgili izlenimlerini aldı. Sultangazi Kent Ormanı ile yapımı devam eden Belediye Hizmet Kompleksi ve Kültür Merkezleri inşaatlarını gezen Samanyolu ekibi çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı tebrik etti.

Samanyolu yayın grubu olarak “Sultangazi’nin değişen ve gelişen yüzünü yakından takip ediyoruz. İlçenin gün geçtikçe değişen çehresini takdirle izliyoruz. Yeni projelerle de gelişen bir ilçe konumunda olan Sultangazi’ye verdiğiniz emeklerden dolayı kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2013, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153