banner171

Ali Ağaoğlu dubleks mezarlığına şirket logosunu yazdırdı

Çamlıca'da dubleks mezarlığı olan Ali Ağaoğlu, mezarlığa şirketininlogosunu yazdırdı.

Ali Ağaoğlu dubleks mezarlığına şirket logosunu yazdırdı
 Son dönemde reklamları ve yeni yatırımlarıyla gündemden düşmeyen işadamı Ali Ağaoğlu'nun şimdi de kurumsal şirket kimliği ile yaptırdığı aile mezarlığı gündeme oturdu. Ağaoğlu'nun Çamlıca'da yer alan dubleks mezarlığında şirketinin logosu bulunuyor.

BEŞ BİN KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Aile kabristanında yer alan soyadının kurumsal kimlikteki yazımla aynı olmasından rahatsız olmadığını belirten Ağaoğlu, hurriyet.com.tr'ye şunları söyledi:

"Evet Çamlıca'daki mezarlığın üzerinde Ağaoğlu ismi, kurumsal kimliğimizdeki şekliyle yazılıdır. Benzer şekilde Çekmeköy'deki aile mezarlığımızda da soyadımız bu şekilde yazılmıştır. Çamlıca'daki mezarlığa o şekilde yaklaşık 15 sene önce yazdık. Bilgim dahilinde olan bir şey. Biz beş bin kişilik büyük bir aileyiz. Kurumsal şekilde yazım büyük ailelerin aile kabristanlarında başvurulan bir yöntem. Bundan bir rahatsızlık duymuyorum. Yeni bir kabristan yaptırsam ona da aynı şekilde yazarım."


DUBLEKS MEZARLIKTA 24 MEZAR YERİ VAR

Ağaoğlu, Çamlıca'da yer alan mezarlığın dubleks olduğunu ve 24 mezar yerinin bulunduğunu, bununla birlikte babaannesinin, amcasının ve amcasının eşinin hali hazırda oraya defin edilmiş olduğunu da belirtti. Ağaoğlu'nun Çekmeköy'deki mezarlığı da aynı şekilde iki katlı ve 24 mezar yerine sahip.Ensonhaber 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2013, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153