banner171

Delta FM'de Umut öztürk'ün konuğu Sinan Akçıl oldu.

Aranjörlük kariyerine 2011 yılında solist kimliğini de ekleyen ve yeni albümü 'Karnaval'ı geçtiğimiz günlerde yayınlayan Sinan Akçıl Delta Fm’de ‘Seni Seviyorum Türkiye’ programında Umut Öztürk’ün konuğu oldu.

Delta FM'de Umut öztürk'ün konuğu Sinan Akçıl oldu.

Bol düetli ilk albümünü yayınlayan Sinan Akçıl ikinci albümü “Karnaval”ı müzik marketlere sundu.

 

Aranjörlük kariyerine 2011 yılında solist kimliğini de ekleyen ve yeni albümü 'Karnaval'ı geçtiğimiz günlerde yayınlayan Sinan Akçıl Delta Fm’de ‘Seni Seviyorum Türkiye’ programında Umut Öztürk’ün konuğu oldu. Programda hayranlarına Karnaval adlı albümünden parçalar seslendiren Akçıl, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Umut Öztürk’le Seni Seviyorum Türkiye programında yurt içi ve yurt dışı konserlerle fark atmaya hazırlandığını ifade eden Sinan Akçıl, yeni albümü karnaval’ın çıkış parçası ‘Fark atıyor’ un TTnet müzik’te 18 saate 70 bin kez dinlendiğini söyledi. Akçıl, “Albümü yaparken şizofrenik duygular yaşadım. Ama albümün başarısı karşısında görüyorum ki şizofren olduğuma değmiş” dedi.

Karnaval adlı albümün çıkış parçası Fark Atıyor’a geçtiğimiz günlerde klip çeken Sinan Akçıl, ilerleyen günlerde turneye çıkacağını söyledi. Umut Öztürk’ün sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Akçıl, halkın sevgisine layık olmaya çalıştığını belirterek “Aristokrat değilim, iyi yetiştirilmiş halk çocuğuyum” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153