banner171

Kadir İnanır'la ilgili o iddia yalanlandı

Usta oyuncunun akciğer kanserine yakalandığı iddia edilmişti. Ancak İnanır'ın bel fıtığı ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Kadir İnanır'la ilgili o iddia yalanlandı

Selvi Boylum Al Yazmalım, Dila Hanım, Bodrum Hâkimi, Katırcılar, Tatar Ramazan, Karılar Koğuşu gibi klasiklerle Yeşilçam'ın efsanevi isimlerinden biri olan Kadir İnanır'ın akciğer kanserine yakalandığı iddiaları yalanlandı.

Habertürk'ün haberine göre, yakın dostu Saffet Ulusoy'un cenazesine katılmayan İnanır'a geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle hastanede biyopsi yapıldığı ve tedavi için Üsküdar'da özel bir hastaneye yatırıldığı iddia edilmişti.

Kadir İnanır'ın kanser olduğu yönündeki iddialarını yeğeni Levent İnanır yalanladı

'KANSER DEĞİL, BEL FITIĞI AMELİYATI OLDU'

Türk sinemasının önemli oyuncularından Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır, dayısının sağlık durumuna ilişkin bazı söylentiler olduğunu hatırlatarak, ''Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Başka bir rahatsızlığı da yok'' dedi.

İnanır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dayısı Kadir İnanır'ın Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesinde yaklaşık bir saat önce beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Kadir İnanır'ın bir saatlik ameliyatın ardından servise alındığını ve durumunun çok iyi olduğunu belirten Levent İnanır, ''Dayım Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin çeşitli söylentiler çıktı, bazı abartılar yapıldı. Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Ondan önce de ciğerlerini biraz üşütmüştü. Şu anda durumu iyi. Başka bir rahatsızlığı da yok'' dedi.

//haber.rotahaber.com/kadir-inanirla-ilgili-o-iddia-yalanlandi/250492

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153