banner171

O Ses Türkiye’de ortalık karıştı!

O Ses Türkiye’de ortalık karıştı!

O Ses Türkiye’de ortalık karıştı!
 O ses Türkiye yarışma programının dün gece yayınlanan yeni bölümünde ortalık karıştı. Hadise ve yarışmacı Serhat Kidil arasında yaşanan polemik geceye damgasını vurdu.
Hadise’nin eleştirilerine Serhat Kidil “”Çok teşekkür ederim. Lütfen haddimi aşmak gibi algılama ama senin geçen sene bana çok haz veren bir performansın vardı Kelebek Ödülleri gecesinde. Muazzam dans ettin ve bence oradaki dans dozajından hiç de fazla değildi benim bu akşam yaptığım dans. Lütfen küstahça, ukalaca, aptalca algılamanı kesinlikle istemem.” diyerek cevap verdi.
Hadise Serhat Kidil’in bu çıkışı sonrasında “Haddini aşıyorsun” diyerek tepki verince ortalık buz kesti.
Serhat Kidil’in açıklamaları karşısında sesi titreyen ve gözleri dolan Hadise, Serhat Kidil ve İlyas Vekilov’un düellosunda Serhat Kidil’i eleyerek İlyas Vekilov ile yarışmaya devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 13:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
umut tanas
umut tanas - 11 yıl Önce

ben eskişehirde iken geçen yıl hadise hanım konser verecekti saat 8 de başlayacak tı ama o soğukta bekleyen insanlara çok acıdım ve çok üzüldüm bu hanıumefendi saat 21:15 te geldi sonrada 2 şarkı söyledi defolup gitti benim can güvenligim yok bahane ederek.şerefsiz ne olcak

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153