banner171

Sanatçı Engür;İçiciyiz amirim!

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve evinde 1 kilo 300 gram esrar bulunan sanatçı Köksal Engür ile eşi Jale Engür serbest bırakıldı. Sanatçının ifadesinde içici olduğunu söylediği öğrenildi.

Sanatçı  Engür;İçiciyiz amirim!
 İstanbul'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen baskında gözaltına alınan Köksal Engür ve eşi Jale Engür serbest bırakıldı. Köksal Engür'ün Emniyet'teki ifadesinde 'Ben içiciyim. Uyuşturucu satmıyorum' dediği öğrenildi. Jale Engür'ün evinden 3 gramlık iki paket eroin, Köksal Engür'ün evinde ise bir kilo 300 gram ot, toz ve plak halinde esrar çıkmıştı.
MANKENİN ÖLÜMÜNDE DE ADI GEÇİYOR

Torbacıların liderinin 4 kilo eroinle yakalanıp tutuklanan Abdülkerim Bulut olduğu öğrenildi. Bulut'un Burçin Bircan adlı mankenin uyuşturucudan ölümüne sebebiyet vermekten gözaltına alındığı ortaya çıktı. 16 şüphelinin 96 ayrı suçtan ayrı sabıkasının olduğu öğrenildi. Emniyet'teki sorguların ardından 13 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Köksal Engür, eşi Jale Engür ve Gökhan Aytemiz serbest bırakıldı. Engür, adliye çıkışında, 'Adalet yerini buldu.' dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2012, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153