banner171

Serenay ve Çağatay aynı dizide!

Show TV'deki "Emir'in Yolu" dizisinin yayından kaldırılmasının ardından dizinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy ilk defa konuştu.

Serenay ve Çağatay aynı dizide!
Katıldığı bir davetten çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ulusoy, dizinin bitmesine çok üzüldüklerini söyledi. Ulusoy; "Sonuçta 3 sene yaptığımız bir iş, hepimiz elimizden geleni yaptık" dedi. 
Çağatay Ulusoy‘un başrolünü oynadığı,  Adını Feriha Koydum dizisinde Feriha‘nın (Hazal Kaya) diziden ayrılması üzerine dizinin adı, Adını Feriha Koydum – Emir’in Yolu olarak değiştirilmiştir. Fakat kısa süre önce dizi yayından kaldırıldı. Dizinin final yapmadan neden yayından kaldırıldığı henüz bilinmiyor.

cagatay ulusoy vucut Çağatay Ulusoy Yeni Dizisinde Kimle Başrolleri Paylaşacak ?
Çağatay Ulusoy bir süre dinlendikten sonra yeni bir dizi ile ekranlara geleceğini söylemişti. Çağatay Ulusoy‘un Ay Yapım ile yeni bir projeye başlayacağını daha önceki yazılarımızda sizinle paylaşmıştık. Peki Çağatay Ulusoy yeni dizisinde başrolü kiminle paylaşacak? Bu sorunun cevabı Serenay Sarıkaya olarak iddia ediliyor.


 Çağatay Ulusoy Yeni Dizisinde Kimle Başrolleri Paylaşacak ?
Serenay Sarıkaya da Lale Devri dizisinden, eski sevgilisi Tolgahan Sayışman yüzünden ayrılmıştı. Lale Devri dizisinde birlikte rol alan Tolgahan Sayışman ve Serenay Sarıkaya büyük bir aşk yaşamışlardı. Fakat aynı dizide Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder, Tolgahan Sayışman‘ı Serenay Sarıkaya‘nın elinden aldı. Şu an Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman birlikteler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Serenay Sarıkaya da diziden ayrıldı.
Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy‘u bir arada görmek eminim hepimizin hoşuna gidecektir.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2013, 17:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
hayal
hayal - 11 yıl Önce

hayir hazal olsun

 afsane
afsane - 11 yıl Önce

daha guzel kiz bulamadilarmi? cagatay ulusoyla bas rollerde daha guzzel kiz olsaydi diziyi seve-seve seyr ederdim.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153