banner171

AK Parti'de Yoğun Mesai

Başbakan Erdoğan, olağan kongre öncesi parti üyeleri ile bir araya gelecek.

AK Parti'de Yoğun Mesai

AK Parti'de kongre heyecanı yaşanıyor. 30 Eylül'de yapılacak olağan kongreye hazırlanan partide, bugün toplantı üstüne toplantı yapılacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partinin önde gelen isimleriyle bir araya geleceği toplantılarda, nabız yoklaması yaparak partinin geleceğini şekillendirecek.

İlk Olarak Vekillerle Görüşecek

Başbakan, AK Parti Genel Merkezi'nde ilk olarak milletvekilleriyle biraraya gelecek. Saat 11'de başlayacak programda Başbakan Erdoğan, meclisin tatile girmesinin ardından ilk kez milletvekillerine bir konuşma yapacak.

Toplantıya milletvekillerinin yanı sıra partinin önde gelen isimleri de katılacak. Gündem partinin yeni vizyonu olacak.

Çünkü parti tüzüğü gereği Başbakan Erdoğan'ın da dahil olduğu 73 milletvekli önümüzdeki genel seçimlerde aday olamıyor.

Başbakan'ın kuruluşundan bu yana partiye hizmet eden bu isimlere teşekkür etmesi ve geleceğe yönelik fikirlerini alması bekleniyor.

Yeni İsimler

Partiye davet edilen Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu'nun katılımı ve yeni isimlerin davet edilmesi de konuşulacak konular arasında yer alıyor.

Saat 16.00'da ise bu kez partinin kadın kolları, gençlik kolları, il başkanları ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri Genel Merkez'de olacak.

Bu arada AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdülmecit Tarhan'dan üç gündür haber alınamıyordu.

Terör örgütü tarafından kaçırıldığı iddia edilen Tarhan'ın kardeşini telefonla arayan Başbakan, kurumlar tarafından herşeyin yapıldığını ifade etmişti.

Başbakan'ın bu günkü konuşmasında bu konuya da özel bir yer ayırması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153