banner171

Erdoğan Bayraktar Bölgemizden milletvekili adayı.

TOKİ başkanı Erdoğan bayraktar , bölgemizden milletvekili adaylığını açıkladı.

Erdoğan Bayraktar Bölgemizden milletvekili adayı.
TOKİ başkanı Erdoğan bayraktar , Ak parti'den bölgemizden milletvekili aday adayı oldu. Bölgemizde de önemli projelere imza atan TOKİ başkanının adaylığı başta Gaziosmanpaşa belediye başkanı Dr.Erhan EROL olmak üzere tüm AK parti Camiasında sevinçle karşılandı.

Konu hakkında açıklama yapan Gaziosmanpaşa  Belediye başkanı Dr.Erhan EROL "Erdoğan bey ,bizim çok sevdiğimiz bir ağabeyimizdir.bölgemize çok hizmetleri olmuştur.Seçildiği takdirde çok daha fazla hizmeti olacağına inanıyorum" diyerek memnuniyetini belirtti.



Erdoğan Bayraktar Kimdir?

Trabzon’un Of İlçesi’nde 1949 yılında doğan Erdoğan Bayraktar, İstanbul Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat ABD’de, “Metropol Şehirlerde Alternatif Yerleşim Birimleri” adındaki teziyle yüksek lisans derecesi alan Erdoğan Bayraktar, 2002 yılının sonundan itibaren Türkiye Başbakanlık Topluy Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı oldu.

Erdoğan Bayraktar, TOKİ başkanlığı boyunca 81 ilde ve 370 ilçede 300 bin konut yapımını sağladı. İnşa edilen konutların 240 bini sosyal konut olarak üretilirken, diğerleri ise orta ve üst gelir grubuna yönelik olarak tasarlandı

Başkanlığı boyunca, 349 okul, 60 spor salonu, 36 kütüphane, 270 ticaret merkezi, 225 cami, 15 hastane ve 66 Sağlık Ocağı da, TOKİ Başkanlığı tarafından yapıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153