banner171

Erdoğan Hakkarililer'e çağrıda bulundu

Başbakan Erdoğan: "Ya nasıl oluyor da kalkıp bu adamlara oy veriyorsunuz? Efendim korkuyorum ne demek?"

Erdoğan Hakkarililer'e çağrıda bulundu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti genişletilmiş grup toplantısında terör örgütü ve BDP ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TEK DERDİ NEMALANMAK"

Bölücü terör örgütünün Kürtlere yönelik bir derdi olmadığını belirten Erdoğan: "Terör örgütünün tek derdi nemalanmaktır. Bu oyuna gelmemenizi tekrar size hatırlatıyorum. Biz gelmeden önce Hakkari'de hastane mi vardı? Açılışlarını yapmaya gittim, terör örgütü yasak koydu, vatandaşlar korkularından açılışa gelemedi. İş makinelerini yakıyorlar. Müteahhitten de haraç istiyorlar." dedi.

"HAKKARİLİ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM"

Konuşmasına 'Benim Hakkarili kardeşime sesleniyorum' şeklinde devam eden Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Ya nasıl oluyor da kalkıp bu adamlara oy veriyorsunuz? Efendim korkuyorum ne demek? Benim bakanlarım hepsi oraya geliyor dolaşıyor. Siz de orada yüreğinizi ortaya koyacaksınız. Benim devletim bu kadar gayret göstereceğine göre, siz de aranıza bir bariyer koyacaksınız. Aynı şekilde Şırnak. Havalimanı yapıyoruz. Yatırımlar yapıldı. Biz kalkıp da Hakkari'de bizim milletvekilimiz yok diye hizmet götürmeyelim demedik. Şimdi medyaya bakıyoruz. Yok şu kadar toprak işgal altında. Türkiye'de hiçbir metrekare bizim kontrolümüz dışında değildir."Ensonhaber


Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2012, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153