banner171

Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı kararı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen demokratikleşme paketinin açıklanmasının ardından katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı. Erdoğan, "Cumhurbaşkanı olacak mısınız?" diye sorulan soruya "Benim Cumhurbaşkanı olmak gibi kesin bir kararım yok. Partim ne isterse onu yaparım" dedi.

Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı kararı
 Başbakan Erdoğan ATV ve A Haber ortak canlı yayınında "Başbakan ile Gündem Özel"de gazetecilerin karşısına çıktı. Murat Akgün moderatörlüğünde; Mehmet Barlas, Erdal Şafak ve Sevilay Yükselir'in sorduğu en kritik soruları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında yanıtladı.

CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN AÇIK KONUŞTU
Başbakan Erdoğan kendisine sorulan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için AK Parti'yi işaret etti. Erdoğan, "Partim ne karar verise ben onu yaparım" dedi. 
Erdoğan, "Benim Cumhurbaşkanı olmak gibi kesin bir kararım yok. Eğer Cumhurbaşkanı olmak isteseydim bunu burada açıklardım. Ben partime sorarım. Siyasi hayatımda hep basamak basamak yürüdüm. Biz isteyen olmayız. Bizde istemek yanlış anlaşılır. Partim ne karar verirse ben onu yaparım" şeklinde konuştu.
Kaynak: Haber7

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2013, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153