banner171

Erdoğan'dan Diyarbakır'daki Patlamayla İlgili İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP'nin Diyarbakır mitinginde yaşanan patlamayla ilgili "Şu anki tespitler erken olur. Seçimi yapacağız. En iyi şekilde gerçekleştirme gayretindeyiz." dedi.

Erdoğan'dan Diyarbakır'daki Patlamayla İlgili İlk Yorum
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'nin Diyarbakır'daki mitinginde yaşanan patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Patlamayla ilgili şu anki tespitler erken olur. Seçimi yapacağız. En iyi şekilde gerçekleştirme gayretindeyiz." dedi.
İşte Erdoğan'ın konuşmasından önemli satırbaşları;

"Orada bir simitçinin olduğu söyleniyor. Patlamanın da oradaki tüp olduğu söyleniyor. Bir de 40-50 metre ileride çöp kutusu da söyleniyor. Çalışmalar sürdürülüyor ve nereden bunun nasıl olduğu incelenip neticeye varacağız. Şu anki tespitler erken olur diye düşünüyoruz.

SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN, BÖLGE BÖLGE OY DAĞILIMI
"SÜRECİN ÇOK OLUMSUZ YANLARI OLDU"

Bizi üzen mesela Siirt'te bir muhtarımız öldürüldü. Şırnak'ta iki kişinin öldürülmesi. Tüm bu olayları düşündüğümüzde sürecin malesef çok olumsuz yanları oldu. Fakat bugünkü olay seçimin iki gün öncesinde olması seçime bana göre ciddi anlamda gölge düşürdü.

7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER
"SEÇİMİ YAPACAĞIZ"

Seçimi yapacağız. En iyi şekilde gerçekleştirme gayretindeyiz. Herkesin tahriklere gelmeden demokratik hakkını en ideal şekilde pazar günü kullanmaya hazırlamalı, siyasi partiler tabanlarına suküneti telhin etmelidir.

Pazar günkü demokratik sınavı çok büyük bir katılımla, bu olanların aksine, gerçekleştirmek suretiyle irademizi sandıkta en güzel şekilde kullandık demektir. Ölenlere Allahtan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum.

SEÇİM SİMÜLASYONU İÇİN TIKLAYIN
"KENDİSİNE ULAŞAMADIK"

HDP Eş Başkanı arkadaşı arattırmaya çalışıyorum bir saattir. Kendisine ulaşamadık. Saldırıdaki hedef pazar gününü gölgelemek."

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153