banner171

Erdoğan'sız Konya böyle coştu

"Türkiye'nin yükselen gücü engellenemez" Dışişleri Bakanı Davutoğlu, "İğrenç bir kasetle devletin mahremine girmeye çalıştılar. Ne paralel yapı, ne piyonları Türkiye'nin yükselen gücünü engelleyemeyecekler" dedi.

Erdoğan'sız Konya böyle coştu
 Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "İğrenç bir kasetle devletin mahremine girmeye çalıştılar. Milli Güvenlik Kurulunun talimatıyla Başbakanımızın talimatıyla yapılan en üst düzey krizi yönetim toplantısına, bu paralel yapı ve onun işbirlikçileri müdahale etmeye çalıştılar. Ama durduramayacaklar. Ne paralel yapı, ne piyonları, ne onların yurt dışındaki dostları Türkiye'nin yükselen gücünü engelleyemeyecekler" dedi.
 
Davutoğlu, ''30 Mart'ta öyle bir ses yükselecek ki bu meydanlardan Anadolu'dan, Trakya'dan Pensilvanya da dinleyecek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okuyan herkes dinleyecek, herkes haddini bilecek. Herkes bilecek ki bu topraklarda sadece bu milletin iradesi geçer, sadece bu milletin onay verdikleri, destek verdikleri, dua ettikleri bu millet adına karar verirler'' diye konuştu.

//yenisafak.com.tr/foto-galeri/erdogansiz-konya-boyle-costu/8235?s=0#resim

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153