banner171

Gürsel Tekin; 'Sarıgül muhattabımız değil'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçip geçmeyeceği sorusunu böyle cevapladı.

Gürsel Tekin; 'Sarıgül muhattabımız değil'
 Uzun zamandır konuşulan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye geçip geçmeyeceği konusu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e bir kez daha sorulunca, cevap bu kez farklı oldu.
SamanyoluHaber'de yayınlanan Abdulah Abdukadiroğlu ile "Günlük" programının konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'di.

"SARIGÜL ŞU AN MUHATABIMIZ DEĞİL"

İstanbul'da aday olup olmayacağı sorusuna, 2009 yılında da aday olmak istediğini hatırlatarak, halk isterse aday olacağı cevabını veren Gürsel Tekin, Sarıgül için ise, "Mustafa Sarıgül bizim şu an muhatabımız değil" dedi.

"BU CEVAPLARI VERMEKTEN YORULDUK"

Kendisine ve diğer partililere yöneltilen, "Sarıgül, CHP'nin adayı olacak mı?" ifadelerinden sıkıldığı gözlenen Tekin, aynı soruya bir kez daha muhatap olunca sesini yükselterek cevap verdi: "Mustafa beyle ilgili çok sorular soruldu. Hepsinde de evet dedik, buyursun gelsin dedik. Doğrusu bu cevapları vermekten yorulduk. Bu soruların öncelikle Sarıgül 'e sorulması gerekir. Gelip gelmeyeceğine kendisi karar verir. Bizim şu an muhatabımız Sarıgül değil. Geldikten sonra bu tartışmalar yapılır."


Kaynak : Aktifhaber

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2013, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153