banner171

Mehmet Polat aday adaylığını açıkladı.

İş adamı Mehmet Polat yaptığı basın açıklamasında ''Değerli dostlarım ve saygı değer hemşerilerim sizlere hizmet vermek üzere Ak Parti'den İstanbul ikinci bölge milletvekili aday adayıyım'' dedi.

Mehmet Polat aday adaylığını açıkladı.

İş adamı Mehmet Polat yaptığı basın açıklamasında ''Değerli dostlarım ve saygı değer hemşerilerim sizlere hizmet vermek üzere Ak Parti'den İstanbul ikinci bölge milletvekili aday adayıyım'' dedi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziosmanpaşa  Belediye eski Meclis üyesi Mehmet Polat İstanbul 2. Bölgeden A.Adayı
 
 
İş adamı Mehmet Polat A.adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada ”Sizlerin ve değerli hemşerilerimin şahsıma olan teveccühleri ve geçmişte bulunan siyasi tecrübem bana bu kararı aldırdı. İnşallah hayırlı olur. Bildiğiniz gibi İstanbul’da bahusus ikinci bölgede Malatyalıların hatırı sayılır bir nüfusu ve oy potansiyeli var. Bölgesinde güçlü olan Malatyalılar arasında sinerjinin oluşması ve çok değerli hemşerilerimin çeşitli sosyal ve kültürel aktivite ’ye sahip olabilmesi için eğer bu vazife bana verilirse elimden geldiği kadar ve Yüce Allah’ın bana yaptığı yardım nispetinde hizmetimi idame edeceğim “dedi.
 
MEHMET POLAT KİMDİR?
1960 Yılında Malatya'nın Pütürge İlçesi Aktarla Köyünde doğdum. İlkokulu Malatya’da okudum.   
1982 yılında askerlik görevimi yaptım. Evli ve 6 kız, 2 erkek çocuk babasıyım.Orta okul ve lise tahsilimi İstanbul'da tamamladım. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nde  tahsilimi tamamladım.
1984 yılında iş hayatına POLAT TEKSTİL Firmasını kurarak başladım.1991 yılında iki marka oluşturarak (LOUİS FABEL) ve (PRAİSE GOLD) markalarıyla AB ,ABD.RUSYA ve ORTADOĞU ülkelerine ihracat yapmaktayım, halen firmamızın yön. kur.bşk.lığını yürütmekteyim.
 
SOSYAL Etkinlikler   
MALATYA KUBBE EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI'nın Başkanıyım.
175 Kuruluşun üyesi olduğu(MASTÖB) MALATYA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİRLİĞİ' NİN GENEL BAŞKAN YARDIMICILIĞI görevini yürütmekteyim.
Malatya İş Adamları  Derneği’nde  görev  ve ASKON'da  dış temsilci   görevlerinde bulundum
(2.lig) Küçükköy Spor Klubün’de de yöneticilik ve çeşitli sosyal ve mesleki kuruluşlarda aktif  görev aldım.
 
SİYASET'e ilk olarak
2002 yılında ADALET VE KALKINMA PARTİSİ Gaziosmanpaşa ilçesinin kurucu üyesi olarak aktif siyasete başladım.  Dış İlişkiler' den sorumlu  ve Medya Tanıtım Birim Başkan Yardımcılığı görevlerini  yürüttüm.
Partimizin açmış olduğu SİYASET AKADEMİSİ'inin  yerel  yönetimler programını tamamladım.
2004 yılı mahalli seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği' ne seçildim.
Daimi Encümenlik ve Plan Bütçe Komisyonu ve diğer komisyonlarda görev yaptım.
Haziran 2011 yılı  seçimlerinde  Adalet  ve Kalkınma Partisinden  milletvekili adayı olmak ,partimizin uygun görmesi halinde  ülkemize ve milletimize,partimize hizmet  etmek  arzusundayım. 2011 seçimlerinin  ülkemize,milletimize  hayırlı olmasını temenni  ederim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153