banner171

Süleyman Soylu sessizliğini koruyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde bulunan aday listesinde adı geçtiği belirtilen Soylu, adaylığı konusunda ne düşünüyor?

Süleyman Soylu sessizliğini koruyor

Siyasetin en genç liderlerinden Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun 12 Haziran seçimlerinde hangi partiden aday olacağı merak konusu. Adı AK Parti'nin aday listelerinde anılan Süleyman Soylu ise adaylık konusunda sessizliğini koruyor.

Sağ kanattaki siyasi partilerin gözde isimlerinden olan Soylu'nın, siyasi arenadaki başarısı diğer partilerin de genç lidere olan ilgisini arttırdı.

2007 genel seçimlerinde baraj altında kalan Demokrat Parti'yi Eski Genel Başkan Mehmet Ağar'dan devralan Soylu, kısa sürede partinin adını yeniden anılır hale getirdi. Baraj altında kalmanın parti tabanından yarattığı küskünlüğü gideren Soylu, bir süre sonra da anketlerde partisini yeniden görünür kıldı.

AK PARTİ'DEN 'SOYLU' ÇIKIŞ

Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan'ın önünde bulunan ve kısa süre sonra netleşecek olan milletvekili aday listelerinde adı geçen Soylu, siyasi kulislerde dolaşan bilgilere göre Soylu'nun partiden adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

KURTULMUŞ'UN TEKLİFİNDE DE SESSİZ KALDI

Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un teklifi karşısında da sessizliğini korumuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153