banner171

Temayül'de Fikri Akyüz Sürprizi..

Ak parti İstanbul temayül yoklamasında Fikri akyüz sürprizi

Temayül'de Fikri Akyüz Sürprizi..
Ak parti İstanbul temayül yoklamasında bölgemizin tanınmış simalarında Av.Fikri Akyüz 778 oy alarak , teşkilat tarafından kendine duyulan güveni ispatlamış oldu.Yaklaşık 250 tane aday adayının katıldığı temayül yoklamasında Fikri Akyüz aldığı bu oyla 8.sıraya oturdu.

Kendisiyle görüştüğüm Fikri Akyüz ise sonucun kendisi için bir sürpriz olmadığını söyleyerek "Tüm Ak parti teşkilatına temayül yoklamasında göstermiş oldukları destek,nezaket ve hassasiyetten dolayı " teşekkürlerini Sundu.

Gaziosmanpaşahaber olarak Fikri Akyüz'ün adaylığı ile alakalı yazdığım Varan1,Fikri Akyüz yazımda da yazdığım gibi " Günlerce, gecelerce bu ülkenin siyasi durumu hakkında kafa patlatmışlığımız olan çok zeki, çok entelektüel bir adamdır Fikri. Çok zeki adamlarda olan bazı naiflikleri arkadaş sohbetlerimizin vazgeçilmez konularıdır. İlk öğretimi küçükköy Dumlupınar ilkokulunda ,Orta okul ve liseyi vefa poyraz lisesinde bitirdikten sonra ver elini İstanbul Hukuk fakültesi.Çok okur ,çok düşünür ,çok çalışır ,çok hırslıdır ve çok kabiliyetlidir.Yaklaşık 10 yılda çevresini sürekli büyüterek artık Türkiye çapında tanınan bir sima oldu.Ak parti icraatlarını samimi bir şekilde savunduğu için bazı çevrelerde “yandaş gazeteci” gibi yakıştırmalara muhatap olsa da Fikri  Akyüz, Mustafa Balbay’ın karşısında ,Tuncay Özkan'ın karşısında,Çetin Doğan’ın karşısında ,Ümit Zileli’nin karşısında ve bir çok eski Tüfek’in karşısında dimdik durabilecek cesaret sahibi bir kalemdir.Tüm aşağılamalara ve belli cenahlarca hakir görünmelere rağmen kimsenin savunmaya cesaret edemeyeceği zamanlarda Ak partiyi ve İcraatlarını savunmuş bir gazetecidir.

Hoş geldin sevgili dostum, Eminim gelişin AK partiye güç verir. Bu zor zamanlarda Gaziosmanpaşa’dan böyle ciddi bir adayın çıkması bizi hem sevindirmiş hem de umutlandırmıştır."

Tebrikler Fikri Akyüz,Zor olanı aştın, bundan sonra sahne senin ,Allah yardımcın olsun..


YORUM EKLE
YORUMLAR
ayşe kül
ayşe kül - 14 yıl Önce

Fikri bey'i izliyor ve çok beğeniyoruz.

F.DENİZ ARSLAN
F.DENİZ ARSLAN - 14 yıl Önce

HAK EDİYORMU DERSENİZ.... ???
EVET HAK EDİYOR.. BİR ÇOK KİŞİDEN DAHA FAZLA, YAZILARI İLE,SÖYLEMLERİ İLE,EYLEMLERİ İLE ..
fdarslan

Mümtaz Çetin
Mümtaz Çetin - 14 yıl Önce

Bu adamı medyadan, yazılı,görsel basından, dergilerden, yazdığı 4 kitaptan sürekli talip ederim.Dışardan gözlemlediğim kadarıyla, epey bi kaygan bi zemine haiz olan medya ve onla iç içe geçmiş siyaset dünyasında, bir çok haksızlığa ve mağduriyete uğramasına rağmen fikirlerinden, hükümetin icraatlerini savunmaktan, inandıklarının ardında durmaktan asla vaz gecmedi. Kuruluşundan beri Ak Parti destekçisi ve her ortamda savunucusu olan bir yurttaş olarak, vekilliği değil şimdiki vekillerden belki de bakanların 4/3' ünden bile daha fazla hak ediyor. Eğer parti onu görmezden gelirse, bence hem bugune kadar dim dik duran genç bir aydını kaybeder, hemde ahde vefa duygusunun parti karar vericilerinin gözünde hepten aşınmış olduğuna kanaat getireceğim. Anasının ak sütü gibi hak ediyor.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153