banner171

1. İnönü zaferi!

1. İnönü zaferi!

1. İnönü zaferi!

Tecrübeli hoca, ezeli rakibini ligde ilk kez yenerken, kayıpsız devam etmelerinin önemli olduğunu söyledi.

1996-2000 yılları arasında 4 maç, 2002-2004 yılları arasında 2 maç ve bu sezonda 2 maç olmak üzere Galatasaray’ın başında toplamda 8. kez İnönü deplasmanına giden Fatih Terim ilk defa galip geldi.

2-0 sonuçlanan dün geceki maça kadar İnönü Stadı’nda 7 kez sarı-kırmızlı takımın başında lig maçına çıkan Terim bu maçlarda 5 beraberlik 2 yenilgi almıştı.

Şanssızlığını kıran Terim, Süper Final’e Beşiktaş galibiyetiyle başlamalarının çok önemli olduğunu söyledi. Cim-Bom’un teknik patronu, Beşiktaş’ın özellikle kendi sahasında çok etkili bir ekip olduğunun altını çizerken, ”Beşiktaş, seyircisiyle bütünleşince çok tehlikeli bir ekip. Bazı eksikleri olmasına rağmen derinliği olan bir kadrosu var. Bugün çok disiplinli oynadığımızı düşünüyorum. Tam bir takım halinde oynanması gereken bir karşılaşmaydı” dedi.

Beşiktaş’ın kadrosunda her an her şeyi yapabilecek oyuncular bulundurduğunu dile getiren Terim, “Böyle bir takıma karşı 90 dakika başarılı bir oyun sergiledik. Buradan bugün puan kaybetmeden evimize dönmek önemliydi. Oyuncularım disiplinli ve ciddi oynadılar” diye konuştu.
Terim, yaşanan saha olaylarıyla ilgili yorumda bulunmazken, Lig TV’ye Aydın’ın performansını ve attığı golü değerlendirdi. Terim, “Kendisi toplara çok iyi vuruyor. Antrenmanda kendisine ’bir de maçta olsa’ diye takıldım, kısmet, beni mahcup etti. Ama biz böyle mahcubiyete razıyız” dedi.

Taraftarla tartıştı!

İkinci yarıda Galatasaray yedek kulübesinin arkasında bulunan Beşiktaşlı taraftarlar ile Fatih Terim arasında gerilimli anlar yaşandı. Terim kendisini sürekli küfürlerle taciz eden taraftarlara tepki gösterdi. Önce “Hepinizle görüşeceğiz” diye bağıran tecrübeli hoca, ardından güvenlik güçlerinde kendisine küfür eden taraftarların tespit edilmesini istedi. Bunun üzerine yedek kulübesinin arkasında bulunanlar kameraya alındı.

Hocam senden para mı alınır!

Karşılaşma sonrası Galatasaray’ın takım otobüsü, park yerinde önünde bulunan Beşiktaş otobüsü nedeniyle uzun süre hareket edemedi. Siyah-beyazlı oyuncular henüz gelmediği için rakip takım otobüsünün kalkmaması üzerine Fatih Terim aşağıya indi ve bir polis otosunun yanına giderek kendisinin taksiye binebileceği yakın bir yere götürülmesini rica etti.

Güvenlik güçleri bu isteği kabul edip, Terim’i arabaya alırlarken, tecrübeli hoca cebinde para olmadığını farketti ve hemen takım otobüsüne hareketlendi. Bunu gören polisler “Hocam hangi taksici senden para alır. İnmeye ne gerek var” diye takılmadan edemediler.



Kaynak : //www.spor3.com/1.-inonu-zaferi-1295653h.htm#ixzz1sHG0xGvI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153