banner171

Adım adım TFF başkanlığına!

Yıldırım Demirören'in önümüzdeki hafta içinde adaylığını ilan edeceği öğrenildi.

Adım adım TFF başkanlığına!

Futbol Federasyonu başkanlığı için ismi geçen Yıldırım Demirören'in önümüzdeki hafta içinde Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceği ve onay alması durumunda adaylığını ilan edeceği öğrenildi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören yeni bir maceraya doğru adım adım yelken açıyor. Kulüpler Birliği’nde ortaya atılan “Futbol Federasyonu Başkanı ol” önerisine sıcak bakan Demirören’in bu konuda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşünü alacağı bildirildi.
Beşiktaş Başkanı’nın önümüzdeki hafta için görüşeceği Erdoğan’ın onay vermesi durumunda 27 Şubat’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da aday olacağı öğrenildi.

Yıldırım Demirören’in böylesine kritik bir dönemde böylesine önemli bir görevi yüklenmenin zorluğunun farkında olduğu ve Türk futbolunu içinde bulunduğu kaostan kurtarmak için tüm deneyimini ortaya koyacağı belirtildi.
Süper Lig kulüplerinden sadece Galatasaray ve Orduspor’un adaylığına karşı çıktığı Yıldırım Demirören’e kalan 16 kulüp destek veriyor.

Beşiktaş’ı bırakacak

Demirören’in Federasyon Başkanı seçilmesi halinde Beşiktaş’taki 8 yıllık başkanlık serüveni sona erecek ve Siyah-Beyazlı kulüp seçimli Genel Kurul’a gidecek. Şu an için kulislerde ismi geçen herhangi biri yok. Ancak sürecin bu şekilde ilerlemesi durumunda camianın önde gelen isimlerinden önemli adaylar çıkabileceği ifade ediliyor.



Kaynak : //www.spor3.com/adim-adim-tff-baskanligina-1188452h.htm#ixzz1lzfaEeqP

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153