banner171

Alper Potuk'u sahada traş ettiler!

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, 0-0 sonuçlanan Çaykur Rizespor maçının ardından statta kutlama yaptı.

Alper Potuk'u sahada traş ettiler!
 Maçın ardından sahada şampiyonluk sevinci yaşayan futbolcular, bir süre sonra şampiyonluk için hazırlanan tişörtleri giymek için soyunma odasına gitti. Futbolcular içeri girdikten sonra statta ışıklar söndürüldü. Statta ışık ve lazer gösterileri yapılırken, sarı-lacivertli taraftarlar da cep telefonlarının ışıklarıyla tribünlerde güzel görüntüler oluşturdu.
- Futbolcular tek tek anons edilerek sahaya çıktı

Fenerbahçeli futbolcular, şampiyonluk için hazırlanan tişörtlerini giydikten sonra yeniden sahaya çıktı.

Tek tek anons edilen futbolcular ve teknik heyet, Fenerbahçeli bayraklarla oluşturulan koridordan geçerek, saha ortasına geldi. Saha ortasında statta çalınan şarkılar eşliğinde oynayarak şampiyonluğu kutlayan futbolcular, tribünlere giderek taraftarlara güller attı. Fenerbahçeli futbolculardan Emenike, Sow ve Webo, ellerinde bayraklarla sahada koşarak, tribünleri dolaştı.



- Sahada Alper Potuk'un saçını kestiler

Fenerbahçeli futbolcular, sahadaki kutlamalar sırasında takım arkadaşları Alper Potuk'un saçından bir bölüm kestiler. 

Mehmet Topuz'un önderliğinde ellerine makas alan futbolcular, Alper'in saçından biraz kesip, basın mensuplarına poz verdi. Alper'in, şampiyon olmaları halinde saçını kestirmek için takım arkadaşlarına söz verdiği öğrenildi. Futbolcular sahada yaptıkları kısa kutlamanın ardından yeniden soyunma
odasına gitti.

- Taraftarlar da tribünde oynadı

Maçın ardından tribünden ayrılmayan kadın ve çocuk taraftarlar, futbolcular yeniden sahaya girerken "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" diye tezahürat yaptı.

Futbolcular sahada oynarken, kadın ve çocuk taraftarlar da tribünlerde eşlik etti. Stat dışında da havai fişekler atıldı.

Öte yandan, futbolcuların giydiği şampiyonluk için özel hazırlanan tişörtlerin önünde "Mayıslar sizin olsun, biz Nisan'da şampiyonuz" yazısı arkasında şampiyonluk sayısını belirten "19" rakamı yer aldı.

AA

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153