banner171

Ankaragücü'ne 5 gollü veda!

Ankaragücü'ne 5 gollü veda!

Ankaragücü'ne 5 gollü veda!
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasına hedefsiz olarak giren Ankaragücü ile Kayserispor, Ankara 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Konuk ekip Kayserispor, ligdeki son 14 maçını mağlubiyetle kapayan Ankaragücü'nü 5-0'lık skorla geçti ve sezonu 3 puanla kapatan taraf oldu. Kayserispor'un gollerinin iki Emir Kujovic'ten gelirken; diğer goller James Troisi ve Diego Biseswar'dan geldi.
KUJOVİC - TROİSİ A.Ş FİŞİ ÇEKTİ
Ekonomik kriz nedeniyle sezonu genç bir takımla tamamlayan Ankaragücü, maça hızlı başladı ve ilk 12 dakikada 3 köşe vuruşu kullandı. Ancak 13. dakikada sahneye Emir Kujovic çıktı ve Hasan Ali Kaldırım'ın bu sezonki ilk asistinde takımını 1-0 öne geçirdi. Karadağ asıllı İsveçli Kujovic, 34. dakikada Troisi'nin pasında bir kez daha sahneye çıkarak farkı ikiye çıkardı.22. dakikada bir topu direkten dönen Troisi ise, 37. dakikada attığı golle ilk yarının skorunu belirledi.
BİSESWAR SON 45'DE COŞTU
İlk yarıda skor avantajını yakalayan Kayserispor, ikinci yarıda Okay Yokuşlu, Umut Sözen gibi genç oyuncuların yanı sıra devre arasında kadrosuna kattığı Diego Biseswar'ı da oyuna soktu. Sarı Kırmızılı formayla çıktığı 7 lig maçında da golle tanışmayan Biseswar, ikinci yarıya damgasını vurdu.
69. dakikada ceza sahasında topla buluşan Surinam asıllı Hollandalı oyuncu, şık bir vuruşla Türkiye kariyerindeki ilk golüne imza attı. 24 yaşındaki yetenekli oyuncu, 81. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve şık hareketlerinin arkasından kaleci Bayram'ı mağlup ederek maçın skorunu belirledi: 5-0.
Haftalar önce küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü, az sayıda taraftarının desteğiyle oynadığı Süper Lig'deki son maçından da 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligdeki son puanını 15 hafta önce Beşiktaş karşısında 0-0'lık beraberlikle alan Sarı Lacivertliler, 1981'den sonra ilk kez TFF 1. Lig'de mücadele edecek.

//haber.rotahaber.com/ankaragucune-5-gollu-veda/260910

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153