banner171

Antalyaspor'un sevinç gözyaşları !

Antalyaspor'un sevinç gözyaşları !

Antalyaspor'un sevinç gözyaşları !

Sivasspor’un deplasmanda Samsunspor’u yenmesiyle ligde kalan Antalyasporlu oyuncuların mutluluğu görülmeye değerdi

Medical Park Antalyasporlu oyuncular, maçın bitiminin ardından soyunma odasına gitmeyerek, sahada bir süre Samsunspor-Sivasspor maçının bitmesini beklediler. Samsunspor’un Sivasspor’a 2-1 yenildiği haberinin gelmesinin ardından Antalya ekibinin oyuncuları, taraftarlarının olduğu tribünün önüne giderek, ligde kalma sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Bazı oyuncuların sevinç gözyaşları döktüğü görüldü.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ise ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Özdilek, işi son haftaya bırakmanın sıkıntısını yaşadıklarını kaydederek, ”Fenerbahçe’ye karşı burada oynamak kolay değil. İşimize yarayan skoru almak için mücadele ettik. Gole kadar taktik anlamda bunu iyi yaptık. Golden sonra aklımız Samsun’a gitti. Oradan da olumlu haber gelince mutlu olduk” dedi.
Medical Park Antalyaspor ve Antalya şehri için ligde kalmanın gelecek yıllar adına çok önemli olduğunu vurgulayan Mehmet Özdilek, “Ligde kalmak çok önemliydi. Bir taraf sevinirken, bir taraf üzülüyor. Samsunspor’daki meslektaşım ve oyuncular için zor bir durum. Onlara ’geçmiş olsun’ diyorum. Umarım tekrar lige gelirler” ifadelerini kullandı.

UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF GRUBUNA KALAN TAKIMLAR
Eskişehirspor
İstanbul B.B.
Sivasspor
Bursaspor

Dört takım da gruba 25’er puanla başlayacak.

KÜME DÜŞEN TAKIMLAR
Samsunspor
Manisaspor
Ankaragücü



Kaynak : //www.spor3.com/antalyasporun-sevinc-gozyaslari--1281309h.htm#ixzz1rR8xEC9J

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153