banner171

Aslan Gaziantep'ten şen dönüyor

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantepspor'u transfer döneminde eski takımına dönen Necati ve Elmander'in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Aslan Gaziantep'ten şen dönüyor

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta maçında, lider Galatasaray, ligin ilk yarısında, olaylı bir maç sonunda sahasında mağlup olduğu Gaziantepspor'a konuk oldu. Bol pozisyonun olduğu ancak golün gelmediği ilk yarının ardından, ikinci yarıda geriye düşen Aslan, gol ayaklarının etkili performansıyla maçtan 2-1 galip ayrıldı.


Gaziantepspor 50. dakikada Ivelin Popov ile maçta öne geçti. Galatasaray bu gollere, 53. dakikada, yeni transferi Necati Ateş ve 66. dakikada Johan Elmander ile yanıt verdi.
Maçta başka gol olmadı ve lider, zirve yolundaki rakipleri olan Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşılaşacağı haftayı kayıpsız geçmeyi başardı.
Bu galibiyetle Galatasaray 54 puana yükseldi ve bir maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer aldı. Gaziantepspor ise 26 puanda kaldı ve iki maç eksiği olan Karabükspor'un 5 puan önünde, düşme hattının hemen üzerinde yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153