banner171

Aslanlar gibi..

Aslanlar gibi..

Aslanlar gibi..
Fatih Terim, “Şampiyonluğu doya, doya kutlamak tüm Galatasaraylı taraftarların hakkıdır. Her gün kutlayın, ananızın ak sütü gibi helaldir” ifadelerini kullandı.

Süper Şampiyon Galatasaray, Türk Telekom Arena’da taç giydi. Sarı-kırmızılı takım, 18. şampiyonluğunu, 52 bin taraftarının önünde muhteşem bir törenle kutladı. Altay, Gripin ve Bora Gencer gibi sanatçıların sahne aldığı görkemli gecede Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, podyuma Teknik Direktör Fatih Terim’le birlikte çıktı ve “Hocam ne olur hep beraber olalım” dedi.
Daha sonra mikrofonu alan Terim ise “Aslantepe’de Aslan yolunda oyuncularımız Aslan gibi yürüdüler ve sizlerle beraber bu güzel başarıyı kazandılar. Galatasaray taraftarı da en az bu şampiyonluk kadar başarılıdır. Burada olmayan tüm taraftarımıza elimi kalbime götürerek, selam yolluyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlamak tüm Galatasaraylı taraftarların hakkıdır. Her gün kutlayın, ananızın ak sütü gibi helaldir. UltrAslan’ın yaptığı ve haklı çıktığı o koreografiye de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fatih Terim konuşmasının ardından teknik heyet ve futbolcuların imzaladığı 1 numaralı formayı, “Galatasaray’ın gerçek 1 numarasına” diyerek, Başkan Ünal Aysal’a hediye etti. Aysal da, Fatih Terim’e 5 numaralı formasıyla gümüşten yapılmış bir mini heykelini hediye etti. Törenin devamında Galatasaraylı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular podyuma davet edildi. Yabancı yıldızlar kendi ülkelerinin bayraklarıyla podyuma çıktı. Tribünleri selamlayan sarı-kırmızılılar büyük coşku yaşadı. (Milliyet)

Kaynak : //www.spor3.com/aslanlar-gibi..-1333394h.htm#ixzz1urBLfgJl

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153