banner171

Ateşe düşen Antep çıkış peşinde

Ligden düşme potasına kadar gerileyen ve geçtiğimiz haftalarda Hikmet Karaman'la anlaşan Gaziantepspor, evinde Orduspor'la karşılaşıyor.

Ateşe düşen Antep çıkış peşinde

Sezonun başındaki kötü gidişattan sonra Abdullah Ercan'la anlaşan ve birkaç hafta önce de Hikmet Karaman'a teslim edilen Gaziantepspor, Hector Cuper yönetiminde toparlanmaya başlayan Orduspor'la evinde karşılaşıyor.

Ev sahibi ekipte Dany Nounkeu ve Zydrunas Karcemarskas kart cezalısı, Orhan Gülle ve Muhammet Demir ise sakat.

Dokuzuncu sırada bulunan 35 puanlı Orduspor, son haftalarda yakaladığı çıkışla üst sıralara tırmanmaya başlamıştı. Konuk ekipte Fatih Tekke ve Jean-Jacques Gosso'nun durumları şüpheli, Numan Çürüksu ve Abdülkadir Kayalı sakat, Miguel Garcia ise kart cezalısı.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLERİ

Gösterdiği performanslardan sonra düşme potasına gerileyen Gaziantepspor, 26 puanla 16. sırada bulunuyor. Şimdiye kadar beş kez karşılaşan iki takımın son mücadelesi golsüz berabere bitmiş, diğer maçların birini Gaziantepspor, birini Orduspor kazanmış, diğer iki maçta ise kazanan çıkmamıştı.Gaziantepspor'da geçen sezonun devre arasında geldikten hemen sonra attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Cenk Tosun bu sezon şimdiye kadar sadece üç kez ağları sarsabildi. Muhammet Demir, altı golle takımının en golcüsü durumunda bulunuyor.

Altı maçtır kaybetmeyen Orduspor, bu son maçlarında beş galibiyet ve bir beraberlik aldı.Orduspor'da ise Galatasaray'dan kiralanan ve gelecek sezon sarı-kırmızılılara döneceği söylenen Emmanuel Culio ve Bogdan Stancu'nun göz kamaştırıcı performansları şimdiye kadarki gidişatta büyük rol oynadı. Dokuz golle takımının en golcüsü olan Rumen yıldız aynı zamanda dört asist yaparken, Culio ise dört gol atıp beş asist yapmıştı.

Stat: Kamil Ocak Stadyumu — Gaziantep
Saat: 13:00



Kaynak : //www.internethaber.com/gaziantepspor-orduspor-super-lig--402217h.htm#ixzz1mpF5bStd

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153