banner171

Aykut Kocaman kararını Cuma açıklayacak!

Fenerbahçe'de salı günü yapılan Yönetim-Aykut Kocaman zirvesinden de bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

Aykut Kocaman kararını Cuma açıklayacak!
Kocaman'ın tüm ısrarlara rağmen tam anlamıyla dönme kararı almadığı ve Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine cuma gününe kadar süre verdiği öğrenildi.
Yaşanan süreçden dolayı çok fazla yıprandığını düşünen, bırakma kararı alan Aykut Kocaman'ın, futbol takımından, çevresinden ve yönetimden gelen "geri dön" çağrıları nedeniyle istifasını gözden geçirdiği ancak kesin kararını hala vermediği ortaya çıktı.

Salı günü yapılan toplantının da olumlu bir hava da geçtiği ancak belirsizliğin hala devam ettiği gelen haberler arasında. Sarı Lacivertli Yönetimin, Teknik Direktör Aykut Kocaman'dan yazılı bir istifa metni gelene kadar herhangi bir harekette bulunmayacağı bildirildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Aykut Kocaman'ın sunduğu transfer raporuna göre devam etme kararı verdikleri ve belirlenen oyuncularla temaslarını hızlandırdıkları öğrenildi.

Yönetimin 3 Ocakta başlayacak Antalya Kampına kadar transferi bitirmek istediği ve iki hafta içerisinde anlaşmaya varacakları isimleri kamuoyuna duyuracakları bildirildi.  

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2012, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153