banner171

Başbakan Kemerburgaz tesisini açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz'daki tesislerinin açılışını yaptı.

Başbakan Kemerburgaz tesisini açtı
 Başbakan Erdoğan kurdeleyi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, milletvekilleri, Kulüp Başkanı Zafer Yıldırım, kulüp yöneticileri ile A Takım teknik heyet ve futbolcularıyla kesti. Kurdele kesimi öncesinde konuşan Erdoğan, açılışı yapılan tesisin daha önce fotoğraflarını gördüğünü ve çok beğendiğini belirterek, "A Milli Futbol Takımı da burada kamp yaptı ve bu tesislerle ilgili övgü dolu sözler sarf edildi. Şu anda Süper Lig'de müstesna tesislere sahip olan Kasımpaşamızı, özellikle doğduğum büyüdüğüm bir yer olması hasabiyle de uzun yılların arzusu, beklentisiyle bu tür tesislere kavuşmuş olmasından dolayı bahtiyarlığımı ifade etmek istiyorum.

Bir de tabii örnek olma noktasında bu iddialı bir yatırım ve çıkış oldu. İnanıyorum ki bundan sonraki süreçte altyapısıyla birlikte çok daha güçlü bir geleceğe Kasımpaşa Spor Kulübü, sadece futbolda değil diğer branşlarda da adını yazdıracaktır. Bu yıl iddialı bir çıkış yakaladı ve devam ediyor. Gerek Başkan ve yöneticilerine, teknik kadrosuna, sporcularına ben de özellikle, 2013-14 sezonunda şimdiden başarılar diliyorum. Başarılarının artarak devamını diliyorum. Bu aynı zamanda Kemerburgaz'ın da değişimine dönüşümüne çok ciddi katkı sağlayan bir yatırım oldu. Ondan dolayı yönetimi kutlamak bizim de görevimizdir. Ben kendilerini ayrıca kutluyorum. Bu başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.
Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler, Kasımpaşa Spor Kulübü'nün Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışının ardından tesisi gezdi.
Futbolcular ve yöneticilerle yemek yiyen Erdoğan'a, üzerinde futbolcuların imzası ve "Kasımpaşalı Başbakanımıza" yazısının bulunduğu futbol topu ile "1" rakamını taşıyan Kasımpaşa forması hediye edildi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YOLUNU KASIMPAŞA SPOR TARAFTARLARI KESTİ

Bu arada Erdoğan'ın konvoyu, tesislere 500 metre kala bir grup Kasımpaşa taraftarının yanında durdu. Kasımpaşalı taraftarlar, "Dik dur eğilme Kasımpaşa seninle", "Her yer Tayyip, Her yer Erdoğan" sloganları attı. Bazı taraftarlar da kendileri aleyhinde "Rüşvetçi, haraççı" iddialarında bulunan bir kişiyi Başbakan Erdoğan'a şikayet etti. Bu sırada Başbakanlık korumaları gazetecileri uzaklaştırdı.
Erdoğan daha sonra kendisine verilen hediyeleri kabul ederek bazı kadınlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan, kendisini davet eden bir kadına "uğrayacağız" yanıtını verdi. Kasımpaşalı taraftarlar da bu sırada "Tayyip Abi sen bu yola kefeninle nasıl çıktıysan biz senin sıkıntılı gününde bu kefeni giymeye geldik. 1453 Kasımpaşa Taraftarlar Derneği" yazılı pankart açıldı.

DHA

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153