banner171

Beşiktaş intihar etti

Spor Toto Süper Lig'de zirveyi yakın takibini sürdüren Beşiktaş, sadece kadın ve çocukların izleyebileceği maçta Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ta kırmızı kart gören Quaresma, gelecek hafta Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş intihar etti

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş, evinde Mersin İdman Yurdu'na 1-0 mağlup oldu; ligde üst üste 2. yenilgisini aldı.

Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların statta izleyebildiği maçta Güney ekibine galibiyeti getiren golü Erdal Kılıçaslan kaydetti.
 
Bu yenilgiyle 45 puanda kalan Beşiktaş, Antalya ile berabere kalan 51 puanlı lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının açılmasına engel olamadı.
 
Q7 FENERBAHÇE MAÇINDA YOK
 
Pazar günü Fenerbahçe ile derbide karşılaşacak olan Beşiktaş puan kaybının yanı sıra Quaresma şokuyla sarsıldı.
 
Oyuna sonradan giren Q7, rakibine attığı tekme nedeniyle kırmızı kart gördü. 2 maç ceza alan Fernandes gibi Quaresma da Şükrü Saracoğlu'ndaki derbide yok...
 
Büyük destek

Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu arasında Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan Spor Toto Süper Lig maçını, sadece kadınlar ve çocuklar izleyebildi. Siyah-beyazlı kulübe Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen seyircisiz oynama cezası nedeniyle, karşılaşmayı kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünlerden takip edebildi. Kapalı tribüne alınan kadın ve çocuklar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi. Kadın ve çocuk taraftarlar, sürekli tezahüratlar yaparak takımlarına moral verirken, karşılaşmayı 3 bin civarında taraftar izledi.
 
Günlerdir İstanbul'u etkisi altına alan soğuk havaya rağmen Fiyapı İnönü Stadı'na gelen kadın ve çocuk taraftarlara çorba, çay ve salep ikramı yapılırken, ayrıca kulübün lisanslı ürünlerinden atkı ve bere hediye edildi. Bu arada tribündeki kadın ve çocuk taraftarlar, ''Beleştepe'' diye adlandırılan stat dışında, sahanın bir bölümünü gören bölümden maçı izleyenlerle karşılıklı tezahürat yaptı.
 
Küfürlere pankartlı tepki

Küfürlü ve kötü tezahürat nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş'ta, Fiyapı İnönü Stadı tribünleri küfür karşıtı pankartlarla donatıldı. ''Küfür etme, evden seyretme'', ''Bu tribünler küfürsüz inler'', ''Küfürlere karşıdır Beşiktaş Çarşı'', ''Küfür etmeye değil, maç izlemeye İnönü'ye'', ''Küfüre karşıyız, Beşiktaşlıyız'' yazılı pankartlar dikkati çekti.
 
Almeida ve Veli takıma döndü

Sarı kart cezaları nedeniyle son oynanan Kayserispor maçında forma giyemeyen Hugo Almeida ile Veli Kavlak, Mersin İdmanyurdu maçında takımlarına döndü. Mersin İdmanyurdu karşısında Almeida forvette, Veli ise orta sahada görev yaptı.
 
Fernandes ve Sivok yok

Kırmızı kart cezalısı Manuel Fernandes ile sarı kart cezalsı Tomas Sivok, Mersin İdmanyurdu karşısında forma giyemedi. Kayserispor maçında 4. sarı kartını gören Sivok ile kırmızı kart gören Fernandes kadroya dahil edilmedi. Sivok'un yerine savunmanın göbeğinde İbrahim Toraman, Fernandes'in yerine de orta alanda cezası biten Veli oynadı.
 
29 yıl sonra karşılaştılar

Beşiktaş ile Mersin İdmanyurdu, Süper Lig tarihinde tam 29 yıl sonra Fiyapı İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi. İki takım en son 1982-83 sezonunda İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.
 
Barış Ataş ilk 11'de

Mersin İdmanyurdu'nda, Trabzonspor'dan kiralık olarak transfer edilen Barış Ataş, Beşiktaş karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. Konuk ekipte sakatlığı süren Mert Nobre, Delev, İbrahim Kaş, Ferdi ve Erman ile cezalı olan Nduka Beşiktaş'a karşı forma giyemedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153