banner171

Beşiktaş'a yeni bir başkan adayı daha

Beşiktaş'a yeni bir başkan adayı daha

Beşiktaş'a yeni bir başkan adayı daha

Levent Erdoğan, Sinan Vardar, Yalçın Karadeniz ve Bülent Deriş'in ardından Fikret Orman da Beşiktaş başkan adayı oldu

Beşiktaş'ta 25 Mart'ta gerçekleşecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesinde başkan adayları netleşmeye başladı.

14 Mart Çarşamba günü adaylık başvurusunun son günü olması nedeniyle yönetime talip olan isimler, gerekli girişimlerini hızlandırdı.

Yıldırım Demirören'in istifasının ardından ilk olarak Sinan Vardar ve Levent Erdoğan Beşiktaş başkanlığına aday olduklarını duyururken; siyah-beyazlı taraftarların desteklediği Serdal Adalı ise seçimlere girmeyi düşünmediğini açıkladı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Demirören istifasının ardından Beşiktaş Kulübü'nde geçici olarak yönetimi devralan Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ise Onursal Başkan Süleyman Seba'nın desteğini almasının ardından aday olduğunu ilan etti. Bu gelişmenin ardından kulislerde Levent Erdoğan'ın başkan adaylığından vazgeçeği konuşulmaya başlandı.

Resmi olarak adaylık başvurusuna kısa bir süre kala, Fikret Orman'ın da seçimlere gireceği öğrenildi. Lig TV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre; Fikret Orman'ın çarşamba günü adaylığını açıklayacağı belirtildi.



Kaynak : //www.internethaber.com/levent-erdogan-sinan-vardar-yalcin-karadeniz-ve-bulent-derisin-ardindan-fikret-o-407235h.htm#ixzz1p1OMwOoo

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153