banner171

Beşiktaş'ta Quaresma Dönemi Tamamen Bitti!..

Beşiktaş Transfer Komitesinden Tamer Kıran ve Ahmet Nur Çebi görüşme yaptıkları Quaresma, avukatları ve menajer Ahmet Bulut ile anlaşma sağladı ve Portekizli futbolcu ile Beşiktaş'ın yolları ayrıldı.

Beşiktaş'ta Quaresma Dönemi Tamamen Bitti!..
 Q7'nin, kulüp binasından ayrılmasından sonra, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, anlaşmayı imzaladı. Bu imza ile birlikte Ricardo Quaresma'nın, siyah-beyazlı takım ile yolları resmen ayrılmış oldu. 
Anlaşmanın bugüne yetiştirilemeyen noter işlemleri yarına kaldı, sözleşme yarın resmen feshedilecek... 

Görüşmenin ardından ulaştığımız ve görüşmeye neden sarı kırmızılı yelekle geldiğini sorduğumuz Portekizli futbolcu, kıyafet seçiminin bir anlamı olmadığını, özellikle o yeleği giymediğini ve bunun başka şekilde yorumlanmaması gerektiğini söyledi. Daha sonra üzerindekilerin sarı - kırmızı değil, gri-kırmızı olduğunu dile getirdi. 

BAŞKA TAKIMA GİDERSE BEŞİKTAŞ'A 5 MİLYON EURO GELECEK 

Beşiktaş ile Portekizli oyuncu arasında yapılan anlaşma gereği; eğer Ricardo Quaresma, Türkiye'de başka takıma transfer olursa siyah-beyazlı kulübe 5 milyon Euro ödenecek... 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman katıldığı bir davette Cihan Haber Ajansı muhabirine yaptığı özel açıklamada, “Quaresma'ya da bize de hayırlı olsun. Kendisiyle yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki hayatında ona hayırlar diliyorum.” dedi. 

GALATASARAY'A GİTME İHTİMALİ YOK 

Başkan Fikret Orman, sözleşmesini fesh ettikleri Portekizli yıldız futbolcu için, Galatasaray'a gitme ihtimalinin olmadığını, bunun dışında ise başka bir özel şartlarının da olmadığını sözlerine ekledi. 

QUARESMA'NIN BEŞİKTAŞ KARNESİ 

2010 - 2011 sezonunun başında Beşiktaş'a transfer olan Ricardo Quaresma, 2 sezonda siyah-beyazlı forma ile toplam 73 karşılaşmaya çıktı. 18 gol atan Portekizli yıldız, 27 sarı 3 kırmızı kart gördü. Beşiktaş'ta toplam 5816 dakika forma giyen yıldız oyuncu 2012-2013 sezonunda hiç oynamadı. 

ORMAN NEREDE İMZALADI? 

Portekizli oyuncunun kulüp binasından ayrılmasından sonra Fikret Orman da Tamer Kıran ile birlikte İstanbloom'un Zincirlikuyu'daki kokteyline gitti. Portekizli oyuncunun menajeri, anlaşmayı buraya götürdü ve imzalar burada atıldı... Bu imza ile birlikte Quaresma'nın, Beşiktaş ile olan bağları tamamen koptu. 

ZIEGLER TRANSFERİ OLMUYOR 

Haftasonunda sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen ve 'Beşiktaş için geldi' dedikoduları yayılan eski Fenerbahçeli Reto Ziegler ile Beşiktaş'ın bağı da tamamen koptu. Oyuncunun transferi yattı, siyah-beyazlı takım sürpriz bir oyuncu ile temas halinde.İha

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2012, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153