banner171

Bir maçtan öte !

Saracoğlu Stadı’nda yaklaşık 50 bin kadın ve çocuğun tribünleri doldurması bekleniyor.

Bir maçtan öte !

 Fenerbahçeli bayanlar tarihe geçecek.. Saracoğlu Stadı’nda yaklaşık 50 bin kadın ve çocuğun tribünleri doldurması bekleniyor.

Sivas maçı kazanılırsa F.Bahçe tarihe adını altın harflerle yazdıracak ve 3 bin puana ulaşıp geçen ligdeki ilk takım olacak. Kadıköy’deki en son yenilgisini 22 Şubat 2010’da alan Kanarya galip gelirse üst üste 9, 725 günlük sürede de 35. galibiyetine ulaşacak. F.Bahçe, hem yenilmezlik hem de deplasman yenilmezliği unvanını elinden alan Sivasspor’dan bunun rövanşını almaya çalışacak.

DAĞITILAN BİLET SAYISI 50 BİN

Fenerbahçeli bayanların bugün bir kez daha tarihe geçmeleri bekleniyor... Bu sezon Kadıköy’de sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izleyebileceği ikinci maç oynanacak. Sezonun 3. haftasında F.Bahçe-Manisaspor mücadelesiyle başlayan uygulamaya, Sarı-Lacivertli kadınlar ve çocuklar büyük ilgi gösterirken, 41 bin 663 biletli seyirci tribünlere girmiş, oluşan kuyruklar nedeniyle kapıların açılmasının ardından bu sayının 46 bine çıktığı açıklanmıştı. Sivas mücadelesine ilgi daha büyük olurken, dün geç saatlerde dağıtılan bilet sayısının 50 bin olduğu duyuruldu. Kadınlar ve çocukların Manisa karşılaşmasından sonra bugün de Sivas maçında Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tribünlerinde renkli görüntüler oluşmuştu.


BU DEFA 3 BİN GEÇİLECEK Mİ?Fenerbahçe’nin, geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor maçındaki 3 bin puanın üzerine çıkma hedefi, alınan 2-1’lik yenilgi sonrasında bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Sivasspor karşılaşmasına kaldı. Lig tarihindeki 54 sezonda bugüne dek çıktığı 1758 maçta 2 bin 998 puan toplayan Kanarya, Sivasspor mücadelesinde 3 puan alırsa, toplam puanını 3001’e yükseltecek. Ligin 22. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki 1000. galibiyet hedefini, aldığı mağlubiyet nedeniyle 23. haftadaki Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında gerçekleştiren Kanarya, bugün kazanırsa yeni bir ilkin sevincini sahasında seyircisinin önünde yaşayacak.

YIKILMAYAN KALE KADIKÖY

F.Bahçe, Kadıköy’de 2 yıldır yenilmiyor. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, son yenilgisini 2009-10 sezonunda 22 Şubat 2010’da Bursa’ya karşı 3-2’lik skorla alan Sarı-Lacivertli ekip, bu maçın ardından geçen 725 günlük sürede ligde 35 maçta 29 galibiyet, 6 beraberlik aldı. Bu dönemde 24 maçta kalesinde gol görmeyen F.Bahçe, sadece 3 maçta gol atmadı. Kanarya, Kocaman döneminde Kadıköy’de ligde yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca F.Bahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda çıktığı son 8 lig maçından da galibiyetle ayrıldı. Bu görüntüde de F.Bahçe eğer Sivasspor’u bugün yenerse üst üste 9, toplamda da 36. kez galip gelmiş olacak ve yenilmezlik unvanını sürdürecek.

SİVAS’TA ŞOK YAŞANMIŞTI

F.Bahçe ile Sivasspor, bugün yapacakları maçla birlikte Süper Lig’de 14. kez karşı karşıya gelecek. Yiğido’nun Süper Lig’e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında yapılan 13 maçtan 9’unu Fenerbahçe, 2’sini Sivasspor kazanırken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısında 4 Kasım 2011’de oynanan maçta ise Kırmızı- Beyazlılar, Fenerbahçe’yi 2-0 yenerek Sivas’ta başlayan 27 maçlık yenilmezlik unvanına yine Sivas’ta son vermiş oldu. Ayrıca bu yenilgiyle Sarı-Lacivertliler’in deplasmanda sürdürdükleri yenilmezlik serisi de son buldu. Fenerbahçe unvanlarına son veren Sivasspor’dan bugün rövanşı almaya çalışacak. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/bir-mactan-ote--1200069h.htm#ixzz1mjJsvwX6

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153