banner171

Bomba iddia !

Bomba iddia !

Bomba iddia !

Atletico Madrid’in CEO’su Miguel Angel Gil, Sportif Direktör Jose Luis Perez Caminero ve teknik direktör Diego Pablo Simeone yaptıkları toplantı sonunda Fenerbahçe’nin yıldızını transfer etme kararı aldı.

İspanya’nın en saygın spor gazetelerinden Marca, haftalardır, “Fenerbahçe’den ayrılacak” dedikoduları yapılan Emre Belözoğlu hakkında bomba bir iddia ortaya attı. Gazete, temsilcimiz Arda Turan’ın da forma giydiği Atletico Madrid’in başarılı yıldızı transfer edebilmek için düğmeye bastığını yazdı.

Geçtiğimiz haftalarda UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanan Kırmızı-Beyazlı ekibin bir transfer zirvesi yaptığını ifade eden Marca, A. Madrid Ceo’su Miguel Angel Gil, sportif direktör Jose Luis Perez Caminero ve teknik direktör Diego Pablo Simeone arasında yapılan toplantıdan ‘Emre alınsın’ kararının çıktığını yazdı.

Atletico Madrid’in bu sezon yakaladığı başarılı performansı gelecek sezon da sürdürmekte kararlı olduğunu ifade eden Marca, Emre’nin transferiyle İspanyol ekibinin orta sahasına çok büyük bir güç katacağının altını çizdi.

EMRE DE İSTİYOR

Başarılı oyuncunun bonservis bedeli olmamasının çok büyük bir avantaj olduğunu yazan Marca, Atletico Madrid ile birlikte bir çok İspanyol kulübünün daha Emre’yi markaj altına aldığını belirtti. Teknik direktör Diego Simone’nin de Emre’yi çok istediğini ve mutlaka kadrosunda görmek istediğinin yazıldığı haberde, “Türk yıldızın transferinde neler olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ancak Emre’nin de Atletico’da oynamak istediği biliniyor” yorumunda bulunuldu.

HT Gazete


Kaynak : //www.spor3.com/bomba-iddia--1343064h.htm#ixzz1vOafO8CE

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153