banner171

Bu derbiyi kaybeden yanar!

Bu derbiyi kaybeden yanar!

Bu derbiyi kaybeden yanar!

Dev randevu öncesi iki takımın da kaybetmeye tahammülü yok.

Evinde 41 maçtır yenilmeyen F.Bahçe, son 7 sezonda sahasında Beşiktaş ve G.Saray’a hiç kaybetmedi. Alınacak bir yenilgi F.Bahçe’nin serilerini bitirmenin yanında şampiyonluk yarışında da darbe indirecek. Beşiktaş ise istemediği bir seri yakaladı.Ligde 17 maçtır gol yiyen Kartal, en uzun gol yeme serisini egale etti. Ayrıca başkan Fikret Orman ve takımın başına geçen Tayfur Havutçu ile kazanamayan Beşiktaş G.Saray ve Trabzon’dan sonra F.Bahçe’ye de yenilirse en kötü dönemlerinden birine imza atıp 3.’lük şansını azaltacak.

Kocaman yenilmiyor, Havutçu kazanamıyor

DERBİ öncesi iki teknik adamın istatistikleri de dikkat çekiyor. Ligde üst üste 41 maçtır evinde yenilmeyen F.Bahçe’nin serisinde 35 karşılaşma Aykut Kocaman’a ait. Genç teknik adam ayrıca, 10 derbide de sadece 1 yenilgi yaşadı. Buna karşılık teknik adamlık kariyerinde ilk kez F.Bahçe’ye karşı sahaya çıkacak Tayfur Havutçu ise galibiyet sevinci yaşayamadı. Normal sezonun son haftasındaki Karabük maçında takımın başına geçen Havutçu bu karşılaşmayı berabere bitirirken, Süper Final’de hem Galatasaray hem de Trabzonspor’a kaybetti.

F.Bahçe’de Sow sezonu kapattığı için Emre cezası, Alex de sakatlığı nedeniyle yok. Beşiktaş’ta Sivok ve Necip sakat, Almeida’nın cezası devam ediyor.

Bugün iki maç daha var

AVRUPA LİGİ GRUBU: 15.00 Atatürk Stadı: Eskişehirspor-Bursaspor (Kuddusi Müftüoğlu-Lig Tv). SPOR TOTO KUPASI A GRUBU: 13.00 19 Mayıs Stadı: Ankaragücü-Orduspor (Taner Gizlenci).



Kaynak : //www.spor3.com/bu-derbiyi-kaybeden-yanar-1309564h.htm#ixzz1tQzRTBdD

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153