banner171

Burak Avrupa'nın kıskacında

Burak Avrupa'nın kıskacında

Burak Avrupa'nın kıskacında

2 sezondur Türkiye'yi kasıp kavuran Burak Yılmaz rüzgarı, ülke sınırlarını aşmış durumda. Valencia- Athletic Bilbao ve PSV Burak'la ilgileniyor.

Gösterdiği müthiş performansla bir anda Avrupa kulüplerinin gözde ismi olan Burak Yılmaz'ı renklerine katabilmek üzere 3 yeni kulüp daha devreye girdi.

Habertürk'ün haberine göre; Mehmet Topal'ı kadrosunda bulunduran ve bu oyuncudan çok memnun olan İspanyol devi Valencia bu 3 kulüp arasında en önemlisi olarak öne çıkıyor. Burak'la ilgilenen diğer kulüpler ise tanıdık! Trabzonspor'un UEFA Kupası'ndaki eski rakiplerinden olan Athletic Bilbao ile PSV Eindhoven'ın da Bordo-Mavili kulüple oynadıkları maçlarda Burak Yılmaz'a hayran kaldıkları ve uzun süredir golcü futbolcuyu izlemeye aldıkları ifade edildi.

5 MİLYON EURO CEZBEDİYOR

Milli yıldızın yüksek performansı kadar, sözleşmesindeki bir madde de Avrupa kulüplerinin iştahını kabartıyor. Burak Yılmaz'ın sözleşmesindeki '5 milyon Euro karşılığında serbest kalır' maddesinden haberdar olan bu kulüplerin sezon sonunda Trabzonspor kulübüyle masaya oturmaya hazırlandıkları öğrenildi. Ancak Burak'ın lig devam ederken hiçbir kulüple görüşmek istemediğini menajerine bildirdiği ve transfer konusunu sezon sonuna bıraktığı belirtildi.



Kaynak : //www.spor3.com/burak-avrupanin-kiskacinda-1265095h.htm#ixzz1qWh1M94j

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153