banner171

Burak Yılmaz özür diledi !

Burak Yılmaz özür diledi !

Burak Yılmaz özür diledi !

Trabzon’un yıldızı, geçen yıl 100’ler Kulübü stresine giren Umut gibi gerilim yaşıyor. Burak, “Benim yüzümden puan kaybettik” diyerek, özür diledi.

Burak Yılmaz’ı, “rekor stresi” sardı. Beşiktaş’la oynanan 29. hafta maçında ligdeki 30. golünü atan Trabzonspor’un yıldızı, Sivasspor maçından sonra G.Birliği karşısında da penaltı kaçırdı. Son 2 maçı “pas” geçerek 30 golde kalan Burak, 31 golle bordo-mavili takımda bir sezonda en fazla gol atan Fatih Tekke’yi yakalayıp, geçme şansını kullanamadı.

Burak Yılmaz’ın yaşadığı bu gerilim akıllara eski takım arkadaşı Umut Bulut’u getirdi. Geçen sezon ligin 16. haftasında Büyükşehir maçında attığı golle ligdeki 98. golüne ulaşan Umut, 5 hafta sonra yapılan Manisaspor karşılaşmasında 99. golünü kaydetmişti. Kariyerini Fransa’nın Toulouse takımında sürdüren Umut, 100’ler Kulubü’ne girmek için 27. haftadaki Konyaspor maçını beklemek zorunda kalmıştı. Umut’un bu maçta attığı golün asistini ise Burak yapmıştı. Burak Yılmaz, 1-1 biten Gençlerbirliği maçından sonra, “Gerçekten çok üzgünüm. Takım arkadaşlarımdan ve camiadan özür diliyorum. Benim yüzümden puan kaybettik. Daha önce attığım gollerle puan alıyorduk, şimdi kaçırdığım penaltıyla puan kaybettik” ifadelerini kullandı.
Golcü oyuncu, twitter’dan ise “Herkesten özür diliyorum” diye yazdı.

İmzayı attı, goller geldi


Alanzinho, Trabzonspor’la sözleşmesini 2 yıl uzattıktan sonra golcü kimliğini yeniden hatırladı. Ligin 29 haftasını suskun geçiren Brezilyalı yıldız, Sivasspor ve Gençlerbirliği maçlarında attığı gollerle dikkatleri üzerine topladı. Bordo-mavili futbolcunun golleri, teknik heyetin yüzünü güldürdü. Alanzinho, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacakları zorlu maçları kazanarak, play-off‘a iddialı girmek istediklerini söyledi.



Kaynak : //www.spor3.com/burak-yilmaz-ozur-diledi--1246566h.htm#ixzz1pUcLv7M2

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153