banner171

Burak Yılmaz'ın Babası İsyan Etti: Allahınız Kitabınız Yok mu

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçında Burak Yılmaz'ın tribünden atılan çakıyla yaralanmasına sarı-kırmızılı futbolcunun ailesinden ve kulübünden büyük tepki var. Özellikle futbolcunun babası Fikret Yılmaz sert çıktı.

Burak Yılmaz'ın Babası İsyan Etti: Allahınız Kitabınız Yok mu
 Burak'ın babası Fikret Yılmaz, Twitter'dan "Ey Rize taraftarı sizin Allah'ınız kitabınız yok mu? Biz size ne yaptık? Attığınız nesne oğlumun gözüne gelseydi ne olacaktı? Sizin evladınız kardeşiniz yok mu? Ayıptır günahtır yazıktır" mesajını yazarak tepki gösterdi.


'Yorumsuz'

Galatasaray kulübü de, Burak Yılmaz'ın yüzüne Rize taraftarlarının attığı çakıya tepki gösterdi. Kulüp, resmi Twitter hesabından Burak'a atılan çakının fotoğrafını paylaşırken "Yorumsuz... Geçmiş olsun Burak Yılmaz" başlığını kullandı.

Galatasaray Basın Sözcücü Şükrü Ergün ise bu olayın Türk futboluna yakışmadığını belirterek "Burak'a atılan yabancı maddeler resmen insanlık suçu, silahlı saldırı. Bu şekilde de yorumlamak mümkün. Üzerine yorum yapılamayacak kadar kötü bir hadise. Futbolda görmek istemediğimiz, şahit olmak istemediğimiz bir durum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153