banner171

Bursaspor-Beşiktaş maç sonu gerginlik

Bursaspor - Beşiktaş maçının son düdüğünün çalmasının ardından Beşiktaşlı Gökhan Töre ile Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam arasında gerginlik yaşandı.

Bursaspor-Beşiktaş maç sonu gerginlik
 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Bursaspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılırken karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odasına giden koridor karıştı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, koridorlarda maç esnasında da zaman zaman gerginlik yaşadığı Gökhan Töre'nin üzerine yürüdü.

Q7 de dahil oldu

Gökhan Töre de Ertuğrul Sağlam'a karşılık verince Bursasporlu oyuncular da araya girdi, olay bir anda kontrolden çıktı. Quaresma'nın da Gökhan Töre ile Ertuğrul Sağlam arasında yaşanan gerginliğe dahil olduğu gelen bilgiler arasında.

Hakem ve gözlemcilerin yaşanan olayları raporlarına yazıp yazmadığı henüz bilinmiyor.

Sağlam: Bunlar normal şeyler

Maçtan sonra yayıncı kuruluşun bu konudaki sorularını yanıtlayan Sağlam, "Böyle şeyler futbolda olabiliyor. Bursa-Beşiktaş maçları zaten gergin geçiyor. Bir söz, bir hareket böyle tartışmalara yol açıyor. Ama anormal bir şey olmadı. Bu atmosferlerde böyle şeyler normal" dedi.

Ersan Gülüm'de tartıştı

Karşılaşma sonrasında Ersan Gülüm ile Bursaspor yedek kulübesindeki futbolcular arasında da kısa süreli gerginlik yaşandı. Sözlü atışmanın ardından Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, Ersan Gülüm'e tepki gösterdi ve üzerine yürüdü.


Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153