banner171

Büyük zirve bugün

Büyük zirve bugün

Büyük zirve bugün

UEFA yetkilileriyle görüşen Fikret Orman bugün de futbolcularla bir araya gelecek. Başkan, yabancılardan, kulüpten alacakları olmadığına dair imza vermelerini isteyecek.

Yeni yönetim, geçmişten kalan sorunları çözmek için kolları sıvadı. UEFA yetkilileri ile İsviçre’nin Nyon kentinde bir araya gelen Başkan Fikret Orman’ın, Zapotocny ve Sivok’un transferleri sonrası Udinese ile yaşanan anlaşmazlığı çözmek için masaya oturduğu bildirildi. Görüşmede UEFA Genel Sekreteri Infantino’nun da hazır bulunduğu öğrenilirken, İtalyanlar’ın temsilci göndermediği ve görüşlerini telefonla bildirdikleri belirtildi. Fikret Orman, toplantının sonunda “Geçmişle ilgili bütün problemleri çözeceğiz” dedi.

Çiçeği burnunda başkanın bugün de takımdaki yabancılarla görüşmesi bekleniyor. Yabancılardan, kulüpten alacakları olmadığına dair, gerekli belgelere imza atmasını isteyecek olan Başkan’ın, bu oyunculara maddi anlamda her türlü garantiyi vereceği bildirildi. Yerli oyuncular ise bu belgeyi daha önceden imzalamıştı. Yabancıların bu imzayı atmaması halinde, Beşiktaş UEFA’dan oyuncu lisanslarını alamama tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Bu arada, Ernst’in menacerleri, oyuncunun ödemelerinin zamanında yapılmadığı için kulübü UEFA’ya şikayet etmiş, Alman futbolcu ise menacerlerinin girişiminden haberdar olmadığını açıklamıştı. Bu yaşananlara rağmen, yabancı oyuncular arasında alacağı olmadığına dair hazırlanan belgeye imza atan ilk oyuncunun Ernst olduğu bildirildi.



Kaynak : //www.spor3.com/buyuk-zirve-bugun-1266667h.htm#ixzz1qaXJV8I9

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153