banner171

Çarşı'ya özel teşekkür !

Çarşı'ya özel teşekkür !

Çarşı'ya özel teşekkür !

Trabzonspor’un hocası Şenol Güneş, Beşiktaş’ı yenerek sıralamada rakiplerine üstünlük sağladıklarına dikkat çekti, “Galatasaray ve Fenerbahçe avantajlı, biz daha gerideyiz ancak yarış devam edecek” diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Final’e yenilgiyle başlayan iki takımın mücadelesinden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sıralamada rakiplerine avantaj sağladıklarına dikkat çeken bordo-mavili çalıştırıcı, “İlk yarıda üstün olan taraftık. Ön bölümde telaşlı olmasaydık daha fazla pozisyon üretip gol de bulabilirdik. İkinci yarı hem bizde hem de rakipte kopmalar oldu. İki takım da pozisyon buldu, fakat biz golü atarak bir adım öne geçtik” diye konuştu.
Güneş golden sonra oyunu tutmaya çalıştıklarını belirterek, “Oyunculara teşekkür ediyorum. Gayretli ve istekliydiler. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk için Galatasaray ve Fenerbahçe avantajlı. Biz daha gerideyiz ama yarış devam edecek” ifadelerini kullandı.
Sıkıştırılmış bir lig oynamanın dezavantajını yaşadıklarının altını çizen Güneş, Volkan’ın oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle ilgili soruya ise “Bizim görevimiz oyuncuların yanlışlarını konuşarak düzeltmek. Ya biz gideriz, ya onlar gider. Volkan Şen iyi bir oyuncu. Oynama isteğinden kaynaklanan bir tepkisi olabilir, ama doğru değil” yanıtını verdi.



Çarşı’ya teşekkürFenerbahçe-Trabzonspor maçında, Emre ile Zokora arasında yaşanan ırkçılık suçlamasını protesto eden Beşiktaş taraftarına dün Avni Aker Stadı’nda teşekkür edildi. Bordo-mavililer, Zokora’ya sahip çıkan siyah-beyazlılara karşılık, “Irkçılığa karşı, teşekkürler Çarşı” yazılı büyük bir pankart kale arkasındaki tribüne astılar.

Sahaya girdi!

Trabzon galibiyeti tribündeki 21 bin 700 taraftarıyla kutladı. Karşılaşmanın hemen ardından küçük bir taraftar sahaya girdi, futbolculara doğru koştu. Güvenlik görevlileri engellemeye çalıştıysa da bordo-mavili oyuncular minik taraftara izin vermelerini isteyince durum değişti. Trabzonlu taraftar imza alıp tribüne geri döndü.

Çocuklarını kaybettiler!

Trabzonspor’un cezası nedeniyle kadın ve 12 yaş altı çocuklar tribünleri doldurdu. Karşılaşma öncesinde stat hoparlörlerinden sık sık kayıp çocuk anonsu yapıldı. Görevliler, annelerinin yanından uzaklaşan çocukları güvenlik altına aldıktan sonra, belirtilen noktalara gelen ailelerine teslim etti.

Beyaz mendil

Fenerbahçe maçında, 34. dakikada atletlerini sahaya atan Trabzonsporlu erkek taraftarlara ayak uyduran bordo-mavili kadınlar tribünde beyaz mendil sağlayarak tepki gösterdiler. Karşılaşma öncesinde Trabzonsporlu taraftar liderlerinin kadınlara tezahürat öğretmeleri dikkatlerden kaçmadı.



Kaynak : //www.spor3.com/carsiya-ozel-tesekkur--1303815h.htm#ixzz1slXG7Jxj

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153