banner171

Celtic Barcelona'yı devirdi, Rock yıldızının göz yaşları sel oldu

İskoçya ekibi Celtic, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı 2-1 yenerek taraftarlarına tarihi bir gece yaşattı. Yeşil beyazlıların en büyük destekçilerinden ünlü Rock yıldızı Rod Stewart ise duygularını kontrol edemeyip hüngür hüngür ağladı.

Celtic Barcelona'yı devirdi, Rock yıldızının göz yaşları sel oldu
 İster ünlü bir siyasetçi ister bilim adamı ister büyük bir rock yıldızı olun, eğer futbola, eğer tuttuğunuz takıma olan tutkunuz büyükse duygularınızı kontrol etmenin imkanı yoktur. Çünkü futbol aşkı ve gerçek taraftarlık budur.
Celtic mütavazi kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde mücade eden bir İskoçya ekibi. Dün, kupanın en büyük favorilerinden Barcelona'yla muhteşem bir mücadeleye girişip, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardılar.

Bu skor ve mücadele Celtic için yanıp tutuşan binlerce taraftarı sevince boğdu. Bu taraftarlardan biri de dünyaca ünlü Rock yıldızı Rod Stewart.... Koyu bir Celtic taraftarı olan efsanevi müzisyenin galibiyetle birlikte kameralara yansıyan görüntüleri, "güzel oyun" futbolun insana özgü duyguları nasıl ortaya çıkardığı bir kez daha ortaya koydu.

İster 70 yaşına merdiven dayayın ister halka malolmuş, milyonlarca seveni olan, milyonların tanıdığı bir yıldız olun eğer içinizdeki taraftarlık ve futbol aşkının ateşi sönmemişse, gözyaşlarınızın akmasına hiçbir şey engel olmamıştır, olamaz....
Milliyet

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153