banner171

''Dedikoduyu bıraksınlar !''

''Dedikoduyu bıraksınlar !''

''Dedikoduyu bıraksınlar !''

Demirören, "TFF, UEFA'ya bizi 2 yıl almayın diyecek" iddialarına şu yanıtı verdi: Asla böyle bir girişimimiz yok. Allah aşkına böyle bir düşünce olabilir mi kardeşim! Bıraksınlar bu dedikoduları.

Şu sıralar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkışı ve sözlerine diğer kulüplerin destek vermesi nedeniyle nispeten rahat günler geçiren Yıldırım Demirören en yoğun eleştiriyi Galatasaray cephesinden alıyor.

Galatasaray medyasında bir iki yazar dün “TFF, UEFA’ya başvuracak ve ‘Bizi 2 yıl almayın’ diyecek” şeklindeki duyumlarını köşelerine yansıttılar. G.Saray Sportif A.Ş. yöneticisi ve Başkan Ünal Aysal’ın sınıf arkadaşı olan Mehmet Ali Birand da köşe yazısında bu duyumu dile getirdi.

Soru işaretlerini gidermek için “Federasyonun böyle bir planı var mı?” diye sorduğumuz Yıldırım Demirören ise iddiaya sert tepki gösterdi: “Ben de okudum bahsettiğin yazıları. Nereden çıktı ben de bilemiyorum. Asla böyle bir girişimimiz yok. Allah aşkına böyle bir düşünce olabilirmi kardeşim. Bıraksınlar bu dedikoduları.”

Böylece son 2 gündür G.Saray kaynaklı çıkan “Federasyon, UEFA’ya kendisi başvurup ‘2 yıl gelmeyelim’ diyecek” iddiası birinci ağız tarafından yalanlandı.

6250 ETKİN UYGULANACAK


6222 iken Meclis’teki değişim ile 6250 adını alan Sporda Şiddet Yasası da bu TFF tarafından kararlılıkla uygulanacak.M.Ali Aydınlar’ın onlarca kişiye dava açmasına rağmen uygulamaktan imtina ettiği bu yasa, bu dönemde medya mensupları ve olay çıkaran taraftar için net olarak uygulanacak. Yeni yönetim, yasa kapsamına giren kim olursa olsun yasanın etkin bir biçimde kullanılmasını istiyor. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/dedikoduyu-biraksinlar--1270064h.htm#ixzz1qnJG0SRY

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153