banner171

Derbiye özel 'Şok pres' !

Derbiye özel 'Şok pres' !

Derbiye özel 'Şok pres' !

G.Saray’da Fatih Terim, F.Bahçe derbisinde daha önce de Arena’daki büyük maçlarda yaptırdığı gibi takımına ilk 20 dakikada ‘şok pres’ uygulatarak, 3 puana ulaşıp şampiyonluk yolunda en önemli adımı atmak istiyor.

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, bugünkü Fenerbahçe derbisinde de yine ‘Arena taktiği’ni takımına uygulatacak. Sarı-Kırmızılılarmaç boyunca baskılı bir futbol sergileyip galibiyete gitmenin yollarını arayacak. Ancak Aslan, kritikmücadelenin ilk 20 dakikadasında ‘şok pres’ ile Kanarya’yı devirerek, şampiyonluk yolunda dev bir adımatmak istiyor. Terim’in öğrencileri, Arena’da bundan önce oynadıkları diğer derbilerde de bu taktiklemücadele etmiş, 2 galibiyet 1 de beraberlik elde etmişti. Terim’in talimatıyla pres forvette başlayacak. Elmander ile Necati, F.Bahçe defansının top kullanmasını engellemeye çalışacak. Orta sahada da Engin, Selçuk veMelo bu presi sürdürecek.

AYDIN SÜRPRİZİ OLABİLİR

Aslan’ın hocası Fatih Terim, Arena’daki dev maçta, F.Bahçe’ye karşı sahaya süreceği takımın 10 futbolcusunu belirlerken, 1 ismi ise yine sürpriz olarak son güne bıraktı. Terim’in son tercihini Riera, Emre ve Aydın arasından yapacak. Üç futbolcunun da Kanarya’ya karşı forma giyebilmek için büyük birmücadele içinde olduğu, Fatih Terim’in de hangi isme şans vereceği konusunda kararsızlığa düştüğü kaydedildi. Terim’in, Beşiktaş ile oynananmaçta sonradan girmesine karşın skora yaptığı katkılarıyla adından söz ettiren Aydın Yılmaz’ı sağ kanatta yine joker olarak düşündüğü, ancak 11’de de başlatarak sürpriz yapabileceği ifade edildi. (Habertürk)



Kaynak : //www.spor3.com/derbiye-ozel-sok-pres--1303756h.htm#ixzz1slWk0kA8

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153