banner171

Emre transferinde son durum

Emre transferinde son durum

Emre transferinde son durum

Yakın çevresine futbolu Fenerbahçe’de bırakmayı düşündüğünü söyleyen Emre'nin "Kulübüm isterse kalırım" dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertli taraftarlar da milli futbolcunun gitmesine karşı çıkıyor.

Fenerbahçe'de gündemin bir numaralı konusu Emre Belözoğlu'nun takımda kalıp kalmayacağı. Atletico Madrid'in ciddi şekilde peşinde olduğu Emre'nin takımdan ayrılma ihtimali Fenerbahçeli taraftarları üzerken milli futbolcunun gönlü de yuvada kalmaktan yana. Sarı-Lacivertli kulüple olan sözleşmesi sona eren Emre'yi UEFA Kupası şampiyonu Arda Turan'lı Atletico'nun teknik patronu Diego Simeone çok istiyor. Tecrübeli futbolcunun bonservisinin olmaması da transferi İspanyol ekibi için cazip kılıyor.

Emre’nin alternatifleri geniş

Ancak Emre, Fenerbahçeli taraftarların ilgisine kayıtsız değil. Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini yakın çevresine söyleyenmilli yıldızın, "Yurtdışına transferimle ilgili henüz net bir şey yok. Fenerbahçe isterse kalırım. Ama istemezlerse alternatiflerimiz var" dediği öğrenildi. Öte yandan Emre'nin peşindeki tek kulup Atletico değil. İspanyol ekibinin yanı sıra Fernandes'in ayrılma ihtimali nedeniyle Beşiktaş'ın da Emre için nabız yokladığı belirtiliyor. Fakat Emre'nin Fenerbahçe'den ayrılması durumunda ilk tercihinin yurtdışı olacağı ifade ediliyor.

Bugün


Kaynak : //www.spor3.com/emre-transferinde-son-durum-1340794h.htm#ixzz1vEXtFVyS

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153