banner171

Eyüp-Altay maçında çekiçler konuştu!

Eyüp-Altay maçında yaşananlar herkese ‘pes’ dedirtti. Siyah-beyazlılarda Serhat Akın’ın çekiçle, önce Eyüplü Eren’in babasına vurduğu, ardından çekici Ali Cansun’a fırlattığı iddia edildi.

Eyüp-Altay maçında çekiçler konuştu!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta dün oynanan Eyüpspor-Altay maçında çıkan olaylar ‘pes’ dedirtti. Golsüz sona eren maçta Altaylı Serhat Akın’ın, çekiçle rakip takım oyuncularına saldırdığı iddia edilirken, ev sahibi takımın oyuncusu Ali Cansun Akın‘a ağır ifadeler kullandı.

Karşılaşma bittikten sonra oyuncular duş almaya gittiği sırada ortalık karıştı. Serhat Akın’ın, rakip takım futbolcusu Eren Aydın’ın babasının kafasına çekiçle vurduğu, sonrasında da çekici Eyüplü Ali Cansun’a fırlattığı iddia edildi.

Yaşananlar sonrasında Akın’dan şikayetçi olunurken polisler tecrübeli futbolcuyu karakola götürdü. Cansun ise twitter hesabından Akın’a ‘Şerefsiz’ dedi.

Altay Basın Sözcüsü Ergül Gülbent kendilerine saldırıda bulunulduğunu iddia ederken, “Canımızı zor kurtardık” dedi. Gülbent takım otobüsüne de saldırıldığını ve 4 camının kırıldığını ifade etti.

EYÜPSPOR BAŞKANI KONUŞTU

Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün Altay ile oynadıkları karşılaşmadan sonra çıkan olayları, konuk takımın oyuncuları Serhat ve Serkan Akın'ın başlattığını ileri sürdü.

Sever, çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, Serhat Akın'ın karşılaşma boyunca çok agresif davrandığını savunarak, ''Serhat Akın maçta çok gerginlik yaptı. İnanılmaz agresifti. Maçın 85. dakikasında çıkan gerginlikte olay çıkmasına engel olduk. Maçtan sonra soyunma odalarından ayrılırken, Serhat Akın ve kardeşi Serkan Akın buz kırma çekici ile futbolcularımız Ali Cansun ve Tayfun Taner'e saldırdılar. Tabi onlar böyle davranınca bazı futbolcularımız karşılık verdi. Olayları Serhat Akın ve kardeşi Serkan Akın başlattı. Gözlemciler ve emniyet görevlileri de her şeyi gördü zaten'' diye konuştu.

Şevket Sever, Serhat Akın'ın oyuncuları Eren Aydın'ın babasını da soyunma odasının önünde beklediği sırada darbettiğini öne sürerek, ''Serhat Akın, soyunma odasının önünde bekleyen futbolcumuz Eren Aydın'ın babasını darp etti. Kafasında kırık var. O da şikayetçi oldu. Biz de kulüp olarak kendilerinden şikayetçiyiz'' dedi.

Sever, Altay'ı taşıyan otobüsün camlarını da Serkan Akın'ın tekmeleyerek, kırdığını iddia etti.

Her yerde olay
Öte yandan PTT 1. Lige de olaylar damga vurdu. 1-1 biten Tavşanlı Linyitspor-Karşıyaka maçında taraftarlar birbirine taş ve şişe attı. Başına şişe isabet eden Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Erdal’a da hastanede dikiş atıldı. Maç sonrasında da iki takım arasında yaşanan gerginlik devam ederken, Karşıyaka taraftarı dışarda bulunan Tavşanlı Linyit seyircisine taş atmaya devam etti.

 Spor servisi

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153