banner171

Fener zirve Kartal Avrupa peşinde

Fener zirve Kartal Avrupa peşinde

Fener zirve Kartal Avrupa peşinde

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu maçında Fenerbahça ile Beşiktaş, bugün 331. randevuda karşı karşıya gelecek. Şükrü Saracoğlu Stadı 'ndaki derbiyi Halis Özkahya yönetecek. Süper Final'e müthiş giren ve şampiyonluk şansını yükselten sarı-lacivertli ekip fire vermemek, Kartal ise 3.'lük hedefini kaybetmemek için mücadele edecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı Şükrü Saracoğlu Stadı ’nda karşı karşıya getirecek olan mücadele, sadece bir derbi özelliği taşımıyor. İki takımın da kendileri açısından farklı hesapları var. İşte bugünkü 90 dakika bu hesaplar doğrultusunda oynanacak . Süper Final’e çok iyi başlayıp, Trabzonspor’u Kadıköy’de 2-0, lider Galatasaray’ı TT Arena’da 2-1 mağlup ederek, aradaki puan farkını 2’ye indiren Fenerbahçe’de tek düşünce, Beşiktaş derbisinden de 3 puanla ayrılıp, bu farkı muhafaza etmek.

Galatasaray’ın dün Trabzonspor’u deplasmanda mağlup etmesiyle birlikte, Fenerbahçe için bugünkü mücadele daha büyük bir önem kazandı . Beşiktaş cephesinde ise Süper Final’i 3. sırada bitirip, Avrupa Ligi ’ne direkt katılmanın hesapları yapılıyor.
İlk iki maçından mağlubiyetle ayrılınca, üçüncülük için çekiştiği Trabzonspor ile puan farkı 4’e çıkan Kartal, rakibinin dünü puansız kapatmasıyla umutlandı. Siyah-Beyazlı ekipte tek hedef, Şükrü Saracoğlu’ndan galibiyetle ayrılıp, Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirmek.

Alex ve Emre yok
Beşiktaş derbisine hazırlanan Fenerbahçe'de, Tahkim Kurulu'nun idari tedbir koyduğu Emre bu maçta forma giymeyecek. Sakatlığı düzelmeyen Alex de, takımındaki yerini alamayacak. Alex'in yokluğunda Stoch'un, Brezilyalı yıldızın görevini yüklenmesi bekleniyor.

Kartal'ın kozu Mustafa Pektemek
Cezalı Almeida'nın yokluğunda Beşiktaş bugünkü maçta Mustafa Pektemek'ten çok şey bekliyor. Ligde en son 32. haftada İstanrbul Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda 2-2 berabere kalınan maçta gol atan Mustafa, bu maçta takımının gol umudu olacak. Bu arada Beşiktaş'ta, kaleci Cenk Gönen'in yanı sıra; defansın önemli isimlerinden Sivok, Necip, Burak ve Tanjunun da dev maçta forma giyemeyeceği bildirildi.

Stat: Saracoğlu
Saat: 19.00
Hakem: Halis Özkahya
Yayın: LİG TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet, Selçuk, Baroni, Caner, Bienvenu

Teknik Direktör: Aykut Kocaman

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Hilbert, İbrahim, Egemen, İsmail, Quaresma, Ernst, Fernandes, Veli, Simao, Mustafa

Teknik Direktör: Tayfur Havutçu


haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153