banner171

Fenerbahçe: Helikopterle mi TT Arena'ya gidelim

Kayseri deplasmanının sonrasında Göztepe ile İstanbul’da oynanan kupa maçında da taşlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli oyuncular isyan etti!

Fenerbahçe: Helikopterle mi TT Arena'ya gidelim
 Son dönemlerde kendilerine yönelik saldırılara karşı karşıya kalmaktan şikayetçi olan Fenerbahçeli futbolcular, “Pazar günü de Arena’ya gideceğiz. Bu olaylardan kaçmak için helikopter mi kullanacağız” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.
Fenerbahçe Yönetimi son iki olayda emniyetin zaafiyeti bulunduğunu düşünürken, Galatasaray maçı için özel önlem istenecek.

Bu arada Göztepe Kulübü, Fenerbahçe’ye yapılan saldırıyı kınadı. Yapılan açıklamada, “Görüntülerde taraftarımızın, otobüse yapılan saldırının ardından saldırıyı yapan kişi ve kişilere koyduğu tepki açıkça görülmektedir. Bu yaşanılan çirkin olayı yazılı, görsel ve sosyal medyamızın daha detaylı inceleyerek, kulübümüze ve taraftarımıza mal edilmemesi konusunda hassasiyetlerini bekliyoruz. Fenerbahçe Kulübü’ne geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bize gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” denildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2012, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153