banner171

Fenerbahçe Saracoğlu'nda 'siftah' peşinde!

UEFA Avrupa Ligi gruplarının 4. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında AEL Limassol'u konuk ediyor.

Fenerbahçe Saracoğlu'nda 'siftah' peşinde!
Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak karşılaşmada sarı-lacivertliler 3 puan alarak tur için büyük avantaj sağlamak istiyor.
UEFA Avrupa Ligi gruplarının 4. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında AEL Limassol'u konuk ediyor. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak karşılaşmayı İzlandalı hakem Kristinn Jakobsson yönetecek. Jakobsson'un yardımcılıklarını Johann Gudmundsson ve Gunnar Gunnarsson yapacak.

Saat 20:00'da başlayacak ve Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

KANARYA EVİNDE 6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında oynadığı son 6 Avrupa kupası maçını kazanamadı. En son 2009-10 sezonunda Uefa Avrupa Ligi grup maçında 17.12.2009 tarihinde Sheriff’i 1-0 yenen Fenerbahçe, daha sonra 2.tur’da Lille takımıyla sahasında 1-1 berabere kalmıştı.

KOCAMAN ŞANSSIZLIĞI KIRMAK İSTİYOR

Sarı-lacivertliler, 2010-11 sezonundan beri teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde sahasında Avrupa kupası maçlarında galibiyet alamadı. 2010-11 sezonunda Young Boys karşısında 1-0 kaybedip, PAOK ile uzatmaya giden maçta 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bu sezonda ise Vaslui ile iç sahada oynadığı maçta 1-1, Spartak Moskova karşılaşmasında 1-1 ve O.Marsilya ile 2-2 berabere kaldı.

FENER REKOR PEŞİNDE!

Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'nda 15 puanla grubunu en çok puanla tamamlayan Türk takımı unvanına sahip. Fenerbahçe 2009-10 sezonunda Uefa Avrupa Ligi H grubunda mücadele etmiş ve 15 puan toplayıp grubunu lider bitirmişti. Fenerbahçe H grubunda topladığı 15 puanla grubunda en çok puan alan Türk takımı olmuştu. Sarı-lacivertliler bu sezon yer aldığı Uefa Avrupa Ligi C grubunda kalan 3 maçını da kazanırsa puanını 16 yapacak ve rekorunu geliştirecek.

İSTİKRAR ABİDELERİ GÖKHAN VE HASAN ALİ

Fenerbahçe bu sezon Avrupa kupalarında 7 maça çıktı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde 4 maç, Uefa Avrupa Ligi grup aşamasında 3 maça çıkan Fenerbahçe takımında 2 oyuncu tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı. Takımın 2 beki Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım 7 maçta 630 dakika sahada kalırken Cristian, Sow ve Mehmet Topal 7 maçta da görev yapan diğer oyuncular oldu.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
Hasan Ali
Yobo
Bekir
Gökhan
M.Topal
Selçuk
Cristian
Kuyt
Caner
Sow

AEL LİMASSOL

Degra
Airosa
Carlitos
Ouon
Miguel
Nikolaou
Sergio
Dede
Monteiro
Vouho

SAAT: 20:00
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Kristinn Jakobsson
YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım

EGEMEN TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu 4. maçında Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol ile Perşembe günü sahasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın ilk bölümünde, futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Daha sonra üç grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Egemen Korkmaz, takımdan ayrı olarak, özel program dahilinde çalıştı.

Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

COSTA: "SON ŞANSIMIZ"

UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limassol'un teknik direktörü Jorge Costa, zor bir maça çıkacaklarını ve gruptan çıkmak için bu karşılaşmanın son şansları olduğunu söyledi. Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı ilk maçta, çok iyi futbol oynadıklarını vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, ''İlk maçta çok iyi oynadık ama puan alamadık. Maçta da güzel futbolla birlikte puan veya puanlar kazanmak istiyoruz. Bazı oyuncularımızı sakatlıklarından dolayı buraya getiremedik. Ama bu bir mazeret değil. Biz buraya mücadele etmek ve en iyi skoru almak için geldik'' dedi.

SARI KART REKORTMENİ LİMASSOL

AEL Limassol geride kalan 3 haftada Uefa Avrupa Ligi’nde 10 kez sarı kart gördü. Kıbrıs Rum Kesimi ekibi böylece en çok sarı kart gören 3 takımdan biri oldu. Napoli 12 sarı kart 1 kırmızı kartla ilk sırada yer alırken AEL Limassol ve H.Kiryat 10’ar kez sarı kart gördü.İha

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153